Lionların Cumhuriyet Bayramı

  • 0
  • 4.611
Yazı Boyutu:

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-R  Yönetim Çevresi Federasyonu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89’uncu yılını düzenlenen balo ile kutladı.
Hilton Oteli’nde düzenlenen baloya Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu 2011-2012 dönem Başkanı Ahmet Aşır, 2012-2013 dönem Başkanı Canan Banu Dündar ve Lions Kulüpleri üyeleri katıldı. 
Geleksel Lions töreniyle başlayan ve 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Canan Banu Dündar’ın hoş geldiniz konuşmasının ardından sahneye gelen 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu 2011-2012 dönem Başkanı Ahmet Aşır, örnek bir belediye başkanı olmasının yanı sıra paylaşımcı özelliği ve insan odaklı sosyal projeleri hayata geçirmesi dolayısıyla Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı Melvin Jones Dostluk Ödülü’ne layık gördüklerini açıkladı. İhtiyaç duydukları her an Başkan Tartan’ın yanlarında olduğunu belirten Aşır,  “Hakan Tartan, sadece yerel yönetimde değil hayatı boyunca başarılara imza atmış bir isim. Projelerimizde her zaman destek aldık. Hakan Tartan günümüz dünyasının etkin bir lideridir. İyilikleri destekleyen, İzmir’in gülen yüzü, başarılı Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a Melvin Jones Dostluk Ödülünü takdim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise Lions kulüplerinin hizmet için yola çıkan değerli bir aile olduğunu dile getirerek, “Başarıya giden yolda hiçbir zaman yalnız yürünmez. Bu yolda ödüller olacak, başarılar kazanılacak ama en önemlisi bunu yaparken birlikte olabilmek. Sadece yan yana durmak değil kol kola yürümek. Çok ödül aldık ama Melvin Jones ödülü benim için çok önemli. Yüz yıl önce açılan bir sevgi penceresini açık tutabilmek çok güzel. Topluma hizmet anlayışıyla, daha ileriye taşıyabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
Balo, Şule Oğuzhan ve Arkadaşlarının geceye özel repertuvarıyla, Özlem & Hakan Akı çifti ise Tango ve Valsleriyle geceye renk kattı.

Özlem- Hakan Akı

Yalçın- Güler Aslan, Güzide Kocatepe, Ebru Salgar, Ziya Saffet Yorgan, Ziya Nazlı, Ercüment Arslan

Seyran Süren, Katerina Dönmez, Esengül- Yusuf Erkan, Zühal- Nihat Odabaşıoğlu, Serpil- Sedat Sözer

Hülya- Ahmet Sevtekin, Yadol Gürkan, Seval Yarkan, Meltem Ören, İldeniz Savacı, Rıdvan Akgün, Hakan Akyıldız

Dilek Süslüer, Zehra Oluk, Nazmi- Necmiye Uz, Tülin- Cemalettin Tekgezen, Semiha – Suphi Köroğlu

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv