Lions Balosuna Dünya Başkanı konuk

  • 0
  • 2.731
Yazı Boyutu:


Uluslararası Lions Dernekleri 118-RYönetim Çevresi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90’ncı yılı nedeniyle Ege PalasOteli’nde “Cumhuriyet Balosu” düzenledi.

Tüm masaların Türk Bayraklarıyla donatıldığı gecede Artiz Band Orkestrasıhazırladığı özel repertuvarıyla renk kattı.Uluslararası Lions Dernekleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı ZiyaNazlı evsahipliğinde  düzenlenen geceye,53 Lion kulübü ve 17 Leo kulübünün dönem başkanları, Türk Lions DernekleriDirektörü Oya Sebük, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Barry J.Palmer ile eşi Anna Palmer de katıldı. Gecede konuşan Lions Dernekleri 118-R Yönetim Çevresi Federasyon BaşkanıZiya Nazlı, bu seneki sloganlarının “Az Laf Çok İş” olduğunu hatırlatarak, tümlionların ve leoların hizmet çıtasını yükseltmek için geçmiş dönemlerden dahafazla çalışması gerektiğini vurguladı.  UluslararasıLions Kulüpleri Birliği Başkanı Barry J. Palmer’in Cumhuriyetimizin kurulmasınaöncülük eden İzmir’e gelmelerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade edenNazlı, tekrar beraber olmak istediklerini söyledi. Nazlı’nın konuşmasınınardından Palmer’in hayat hikayesini anlatan barkovizyon gösterisi yapıldı. 
Mikrofona davet edilen Barry J. Palmer, Türkiye’deki Lion kulüplerinde kadınüye sayısının yüzde 52 olmasının güzel bir şey olduğuna dikkat çekerek, enbüyük hayalinin uluslararası düzeyde 26 olan yüzdeyi yüzde 30’a çıkarmakolduğunu söyledi.

Palmer, “ Dünya değişiyor ve biz de değişmeliyiz. Bizim sorumluluğumuz herkeseeşit davranmak. Kulüplerimizdeki hanımlar bizlerin yapamadığı görevlerirahatlıkla yerine getiriyor. Özelikle de kadınlar ve çocuklarla ilgili” dedi.  Salonda bulunan Lion ve Lioneslere  bu kulüplere katılmaktan mutlu olupolmadıklarını soran Palmer, “Evet” yanıtını alınca  “O zaman başkalarını da mutlu edin.Kulüplerinize yeni üyeler toplayın. Benim hedefim üye sayısını 16 bineçıkarmaktı. Bunun imkansız olduğunu söylemişlerdi ama kendi yöntemlerimle bumümkündü ve öyle de oldu” diyerek, 118-R Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüpbaşkanlarını sahneye çağıarak görevlerinde başarılar diledi.  

Federasyon Başkanı Ziya Nazlı ve Dernekler Direktörü Oya Sebük tarafından BarryJ. Palmer’e İzmir’in simgesi olan Saat Kulesi’nin gümüş heykeli verildi.Gecenin sonunda 10’ncu Yıl Marşı ile coşan Lion, Liones ve Leolar, ellerinde Türkbayraklarıyla tempo tuttu.
 
Oya Sebük, Barry-Anne Palmer, Ziya-Ayşen Nazlı
Ayla -Yılmaz Temizocak
 
Adnan-İnci Sancak
Aysu Gezgin, Funda Uysal
Berk- Rona Kesken Nazlı
Ebru Salgar
Gözde Yener- Ahmet Aslane
Betül Köseoğlu
Nasuhi-Ebru Öndersev
Gülce Lale

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv