Liyakat'tan 5'nci yaşa görkemli kutlama

  • 0
  • 4.473
Liyakat'tan 5'nci yaşa görkemli kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

LİYAKAT  Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği, var oluşunun 5'nci yaşanı İzmir Arena'da düzenlenen görkemli bir balo ile kutladı. LİYAKAT Derneği ile Tügiad Ege Şubesi birlikte düzenledikleri etkinlik ile yeni yıla merhaba dedi. Gecede LİYAKAT Demeği’nin 5’nci yılı pasta kesilerek kutlandı.

Liyakat Demeği Başkanı Berkay Eskinazi ve Tügiad Ege Şubesi adına Başkan Hüseyin Canpolat birlikte yaptıkları konuşmada yeni yıla ait umut ve beklentilerini paylaştılar. İzmir’in iki değerli Sivil Toplum Örgütü olarak karşınızda bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Eskinazi; "Yaşam pek çok olguyu bir arada, iç içe- yüz yüze kavrayan bir bütün. Bir yanda savaşlar, ölümler, açlık, terör. Diğer yanda ise bilim ve teknolojide sağlanan ilerlemeler, yenilikler, -sanat-kültür. Bu birbirinden farklı hatta birbirine ters olguları tek bir yaşamda bir arada tutan ne derseniz? Bunun tek bir cevabı var umut. Umut değil mi, kötülüklerin biteceğine bizi inandıran. Umut değil mi,her şeyin daha güzel olacağım kulağımıza fısıldayan, umut değil mi,eneıjimizin bittiği anda ruhumuza yaşam pompalayan"  dedi.
 
Tügiad Ege Şubesi adına Başkan Hüseyin Canpolat ise, "İşte yılbaşı dediğimiz, yeni yıl dediğimiz şey bu yönden anlamlı. Yeni bir yıl demek, iyiliğe, güzelliğe, barışa, sevgiye, dostluğa ve işbirliğine bir kez daha hoş geldin demek. Yeni yıl demek, bizi ayakta tutan tüm umutlara umut katan yaşam enerjisi demek. Yeni yıl demek, kötülüklerin, savaşların, acıların bizi yaşamdan kopartamayacağını gönlümüzün en derinlerden dünyaya bir kez daha haykırmak demek. Ve siz Dostlarımız, bu haykırışımızda, bu ayakta duruşumuzda bizimlesiniz ya sizlerle olmaktan dolayı kendimizi şanslı ve mutlu hissediyoruz Çünkü sizlerle birlikte güçlüyüz ve umut doluyuz” diye konuşarak İzmir’de birlikte pek çok şey yapılabileceği mesajım da verdiler. Liyakat Derneği’nin 5’nci yıl pastasını başkanları ile Liyakat Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte kesti.
 
  Berkay- Moiz Eskinazi
Hüseyin-Mehtap Canpolat
Mukaddes- Hayati, Serpil Ertuğrul
Deniz Abalıoğlu
Hale- Güven Toyman
Ozge Can Görgün, Engin Deniz Eriş, Arzu Balbay
Bahar Kocaman,Hüseyin Doğan
Emine- Ali Osman Öğmen
Cansın Çiloğlu, Ertan Kayıtken, Gülnur Soybayraktar, Gözde Yener
Özlem Gültekin,Hasan Çiçek
Berkant- Fatma Elvin Öztürk
Anıl Yüksel
Nevin Bağdatlı
Irmak Tan, Sevinç Özyatık
Ceyla Oklay, Cemaliye Utkanlar
Saffet Gözlükaya
Gülçin Güloğlu
Pınar Göktaş, Meryem İpbaş 
Oya – Burak Ağca
Huriye- İlker Erdilibalık
Özgür Yasemin
Berna Kaya, Gülcen Armağan
Alev Erkek, Derya Görceğiz
Duygu, Banu Şengül
Ayşe-Ercan Korkmaz
Erhan-Sinem Özusta
Filiz Eczacıbaşı Sarper

İlhan-Necla Başar
Melisa-Mert Pala
Meltem-Adnan Cinstaş
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv