Madalyalarla döndüler

  • 0
  • 1.491
Yazı Boyutu:

Çandarlı Belediyespor Karate – Do Takımı, İzmir’de düzenlen Çandarlı Belediyespor Karate – Do Takımı, İzmir’de düzenlenen Ümit Genç ve 21 yaş altı Atatürk Haftası Ege Turnuvası’ndan madalyalarla döndü.
 
Türkiye Karate Federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından Atatürk haftasına özel olarak gerçekleştirilen turnuvaya, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Manisa’dan 15 kulüp ve 150’ye yakın sporcu katıldı. Ümit Genç ve 21 yaş altı kategorilerinde karatecilerin mücadele ettiği bazı maçlar büyük çekişmeye sahne oldu.
 
Çandarlı Belediyespor Karate-Do takımı sporcularından Ümit Bay – 70 kilo kategorisinde Mehmet Berk Öner ve Ümit Bayan – 54 kilo kategorisinde Kardelen Kaya turnuvada dereceye girerek önemli bir başarıya imza attılar. Kardelen Kaya 2.lik derecesi, Mehmet Berk Öner ise 3.lük derecesi ile Çandarlı Belediyespor’a madalyaları getirdiler.
 
2010 yılında Çandarlı Belediyesi’nin destekleri ile kurulan Karate-Do takımı, kurulduğu günden itibaren düzenlenen turnuvalarda 17 derece ve madalya aldı. Kurulduğu günden itibaren önemli başarılara imza atarak otoritelerin dikkatini çeken Karate-Do takımımızın antranörü Nezahat Ayhan, “Sporcularımızın başarısı bizleri çok mutlu etti. Kısa bir zaman önce kurulan kulübümüzün sporcularının disiplinli ve özverili çalışmalarından dolayı hepsini kutluyorum. Türkiye Karate Federasyonu tarafından 2013 Ocak ayında Türkiye çapında Denizli’de düzenlenecek olan turnuvaya hazırlanıyoruz. Umuyorum ki Ümit Genç kategorisinde yine Çandarlı’ya dereceler kazandıracağız. Ayrıca, Karate-Do takımımızın kurulmasına öncülük eden ve bizden hiçbir desteğini esirgemeyen Çandarlı Belediye Başkanımız Ahmet Dağdelen’e buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv