Makina Mühendisleri Odası'nda yeni dönem

Makina Mühendisleri Odası 32. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri tamamlandı. 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde 1292 üye oy kullandı.

  • 0
  • 192
Makina Mühendisleri Odası'nda yeni dönem
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin 32. Dönem Genel Kurulu ve Seçimleri 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurul; Kirami Kılınç Divan Başkanı olarak seçilmesi ile başladı. Divan başkan yardımcılığına Selda Ünver, divan yazmanlıklarına ise Ahu Gülay Turgutlu ve Gamze Mumcu seçildiler.

Şube Başkanı İlkin Boz’un açılış konuşmasının ardından, konuk konuşmalarına geçildi. Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üye Evrim Aksoy tarafından 30. Dönem Şubemiz Çalışma Raporu, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üye Yıldız Sınmaz Uzgan tarafından ise mali rapor genel kurula sunuldu.

Genel kurulda Çalışma Grupları raporlarının sunumlarını gerçekleştirirken, değerlendirme bölümünde üyeler söz alarak dönem çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerini katılımcılar ile paylaştılar.

Genel kurul, 32. Dönem Yönetim Kurulu seçimleri için aday başvurularının alınmasının ardından sona erdi. 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılan, 1292 üyenin oy kullandığı seçimlerde, 32. Dönem yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri belirlendi.
(Asıl) Ziya Haktan Karadeniz, Arslan Çağlayan Gürel, Evrim Aksoy, Ece Gültekin, Aslıhan Yılmaz, Utku Tutar, Hakan Kocaova
(Yedek) Barış Oğuz Gürses, Ayşegül Arslan Aydın, Sıdık Akman, Esra Uzel Baskan, Burcu Başpişirici, Hazal Demirok, Hüseyin Ertan Sezgin

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

İşçinin yüzünü güldüren sözleşme

Uluslararası fuar talebine Başkan Tugay’dan onay

Heyecanla çalışıyoruz’

Balkan vizyonu Buca’da konuşuldu

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Arşiv