Mambo Beach Club’ta 3.Beach Volley Turnuvası Başladı!

  • 0
  • 971
Yazı Boyutu:

İzmir’in yeni gözde mekanı, Foça Mambo Beach Club’ta, 3.Beach Volley turnuvasının maçları başladı.
Bu yıl 15 Temmuz’da üçüncüsü başlayan beach volley turnuvasında Mambo Beach Club misafirlerinden oluşan dörder kişilik 12 takımdan finale kalan 4 takım ile 22 Temmuz’da oynanan ikinci etaptan finale kalan 4 takım 29 Temmuz’da final oynayacaklar.
Finale kalan takımlardan Juniors, yaşlarına rağmen diğer takımları yenerek ne kadar iddialı olduklarını kanıtlarken,  ikinci etapta yarışan Kuleler yarışmayı kazanıp ödülleri toplayacaklarını söyleyerek Juniors’a meydan okudular.

PROFESYONEL STANDARTLARDA
File, kum, hakem, top ve puan tabelasının profesyonel standartlarda olduğu turnuvada kazanan ilk üç takıma, sezon boyunca Mambo’ya ücretsiz giriş (gece-gündüz), ücretsiz içkiler, araç kiralama gibi hediyeler verilecek.
Seyirciler için de voleybol sahasının içinde halat çekme, servis atma gibi yarışmalar yapılacağını söyleyen Mambo Beach Club’ın işletmecisi Marina Romanova, “Gelen misafirlerimizin birbiriyle tanışması ve ekip ruhu oluşması için 3 yıldır bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bunun gibi yarışmalar sayesinde aile gibi olduk, ilgiden çok memnunuz.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv