Mantıcıların yeni adresi: İdil Mantı Evi

  • 0
  • 7.136
Yazı Boyutu:

14 YIL Marmaris’te Barlar Sokağı’nda tek bayan esnaf olarak mantıcılık yapan Sevim Canpolat, barlar sokağının gürültüsünden rahatsız olunca geçtiğimiz yılın Haziran ayı’nda İzmir’e gelerek Mustafa Bey Caddesi’nde yer açtı

Marmaris’teki “İdil” Mantı Evi’ni İzmir’e Doktor Mustafa Enver Bey Caddesi’nde no:1/B açtığı yere taşıyan Canpolat’ın mantı evinin ünü kısa sürede  dilden dile dolaşarak lezzet tutkunlarının vazgeçemediği adres haline geldi.

Mekanının önüde yaptırdığı cemaken de gözleme çeşitlerini hazırlayıp pişirirken, yine mantı yı da gözler önünde hazırlayarak müşterilerinin beğenisine sundu.

Otantik ürünlerle dekore ettiği İdil Mantı Evi’nde gözler önünde ürettiği ürünleriyle kısa sürede  alan bu kez mantı lezzetini İzmirli lezzet tutkunlarının beğenisine sundu ve kısa sürede vazgeçilmez hale geldi.

Sevim Canpolat’ın 15 yıl önce kızı İdil’in adını vererek açtığı ve geçen yıl İzmir’e taşıdığı İdil Mantı  Evi’nde üretimi de kendilerine ait olan gözleme, katmer, tarhana çorbası, içli köfte, yaprak sarma da beğeniyle tüketiliyor. 40 kişiye aynı anda hizmet verilen mekanda ürünlerin taze yenmesi gereğine olan inanç nedeniyle çok yakın mesafe haricine servis yapılmıyor.
Telefon: 0(232)422 25 23


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir gastronomiyle dünyaya açılacak

Hilton garden iftarları başladı

Hatay Lezzetleri Eşliğinde Eşsiz İftar Deneyimi

Swissôtel Büyük Efes İzmir'de iftar yemekleri başladı

İzmir Kent Mutfağı tanıtıldı

Swissôtel Büyük Efes’te Ege Akşamları Başladı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg