Maraton İzmir 1. Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Maratonİzmir 1. Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.

  • 0
  • 4.025
Maraton İzmir 1. Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Birincilik Ödülü, Arda Tas
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Maratonİzmir 1. Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. 4 Ekim’de koşulan İzmir’in ilk uluslararası maratonu Maratonİzmir, spor dünyasında yarattığı heyecanın yanı sıra yarış sırasında kaydedilen fotoğraf kareleriyle de unutulmaz izler bıraktı.

Birincilik Odulu, Ege Apaydin
 
İzmir’in ilk uluslararası maratonu Maratonİzmir, 42 kilometrelik koşuda ter döken atletlerin ardından, yarış sırasında görev yapan fotoğraf sanatçılarının rekabetine sahne oldu.  İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun organizasyonu, Adidas’ın ana sponsorluğu, HDİ Sigorta, Abalı Yağ, Turuncu Dernek, Red Bull Energy Drink ve Yamaha Motor sponsorluğu,  Medicana International İzmir, Yükseliş, Yalı Spor, Gece Vardiyası Film Yapım ve Invictus Eyewear’ın destekleri ile düzenlenen Maratonİzmir 1. Fotoğraf Yarışmasında sonuçlar açıklandı.

Ikincilik Ödülü: Berk Akarcalıoğlu
 
Birincilik Ege Apaydın’ın oldu
18 Yaş üstü kategorisinde Ege Apaydın’ın ‘Maraton’ isimli fotoğrafı birinciliği elde etti. Murat Yılmaz’ın ‘Start’ isimli fotoğrafı ikinci, Caner Başer’in ‘Start’ isimli fotoğrafı da üçüncü oldu. Bu kategoride Emirali Kokal’ın ‘Maraton4’ isimli ederi mansiyon aldı. “İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Ödülü” Recep Burçak’ın ‘Koşan Sporcu4’ isimli fotoğrafına verildi. “Fotoğrafın İzmir ve Türkiye’de 180. Yılı Özel Ödülü” ise ‘Emek ve Azim’ isimli fotoğrafıyla Ömer Faruk Güler’in oldu.

İkincilik Ödülü, Murat Yılmaz
18 yaş altı gençlik teşvik ödüllerinde de Arda Taş’ın, ‘Renkli Duvar’ isimli fotoğrafı birinci ilan edildi. Berk Akarcalıoğlu’nun ‘Güneş İle Yükselirken’ ve “Sayaç Sıfırı Gösterirken” isimli fotoğrafları da ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti. Yarışmaya katılan 454 fotoğraftan 40’ı ise sergilenmeye layık bulundu.

Jüri üyeleri kimler?
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ( TFSF) onaylı Maratonİzmir 1. Fotoğraf yarışmasında Metin Aras (TFSF temsilcisi), Seda Şengök (İFOD Yönetim Kurulu Başkanı), Erol Özdayı (Fotoğraf sanatçısı), Selçuk Kayan (Urla Fotoğraf Gönülleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Dr. Ahmet İmançer (Ege Universitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Grafik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi), Nedim Ekmekçiler (fotoğraf sanatçısı) ve Murat Çakıl’dan (fotoğraf sanatçısı) oluşan jüri, yetişkinler ve gençler kategorisinde 95 fotoğrafçının 454 adet eserini inceledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv