Yazı Boyutu:
1990 yılından bu yana müzik eğitimi almak isteyen çocuğuyla,genciyle, yaşlısıyla çok sayıda kişiye müzik eğitimi veren Maria Rita EpikMüzik Kursu, 2013-2014 eğitim döneminiTürk Amerikan Derneğinde düzenlenen yıl sonu konseriyle kapattı.
İpikinkonuşmasının ardından başlayan konserde H. Seyrek, Yalçın Tura, M. A. Özdemir, J.Breval, D. Şostakoviç, P. D. Lucia, C. Porter, j. Brahms, F. Poulenc, C. Moscardini, S. Rahmaninov, I. Albeniz, A.Vivaldi, Ulvi Cemal Erkin, C. Stamitz, J. Williams, J. Straus gibi ünlübestecilerin sonatlarını, gitar, flüt, keman konçertoları, şarkılar seslendirildi. Flüt, keman, gitar ve perküsyonda becerilerini gösteren öğrenciler, seslendirdikleri şarkılarla daaldıkları şan eğitiminin sonuçlarını da velilere ve davetlilere gösterdi.
Geceyi bir konuşma ile açan Okulkurucusu Maria Rita Epik, yine çok başarılı bir yıl geçirdiklerini belirterekdershanede görevli eğitimen ve yöneticilere teşekkür etti. İzmirlilerin gösterdiğiilgiye layık olmaya çalıştıklarını dile getiren Epik, önümüzdeki yıl okulun25nci kuruluş yılının kutlanacağını ve 25nci yıl için çok büyük sürprizleriolduğunu söyledi.










