Mars’a inişi öğrenecekler

Uzay Kampı Türkiye, 1 Şubat tarihi itibariyle başlattığı yarıyıl tatili programlarında katılımcılarına yepyeni bir programla “merhaba” diyecek

  • 0
  • 8.880
Mars’a inişi öğrenecekler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uzay Kampı Türkiye, 1 Şubat tarihi itibariyle başlattığı yarıyıl tatili programlarında katılımcılarına yepyeni bir programla “merhaba” diyecek. Katılımcıların yaratıcılıklarını ön plana çıkarmalarına ve problemlere yaratıcı çözümler bulmalarına olanak sağlayan uygulamalı aktivitelerden oluşan STEAM Uzay Kampı Programı, konaklamasız olarak 10-11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. STEAM Uzay Kampı eğitim programında, NASA tarafından dizayn edilen astronot eğitim araçlarının kullanımı, 2030 yılında Mars’a iniş yapan astronotların karşılaşabilecekleri zorlukların anlatımı, Ay’a ve Mars’a farklı araç türlerini indirmek için çözümler geliştirilmesi gibi etkinlikler yer alacak.

Ayrıca 5-6 yaş grubu çocukların aileleriyle birlikte katılabileceği “Minikler Uzayda Aile Turu” ve 7-15 yaş arası çocukların aileleriyle birlikte katılabileceği “Ailelere Özel Günlük Tur” ve “Ailelere Özel Simülatörlü Günlük Program”ların 1 Şubat tarihinde başlayıp yarıyıl tatili boyunca uygulanması planlanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Arşiv