Masal Çarşambaları 7 yaşında

  • 0
  • 490
Masal Çarşambaları 7 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi’nin çocukların hayal dünyalarını canlı tutmaları ve  kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için düzenlediği “Masal Çarşambaları” 7. yaşına girdi. Çocuk kitaplığında gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi.
Çalıkuşu Mahallesi’nde bulunan Karabağlar Belediyesi Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı’nda 7.yıl etkinliği düzenlendi. Programa Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile belediye meclis üyeleri de katıldı.  ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Sizleri iyi yetiştirmeyi amaçlıyoruz
Başkan Muhittin Selvitopu, etkinlikte konuk olarak gelen Emrullah Efendi İlkokulu öğrencileri ile sohbet ederek onlara kitap okumanın faydalarını anlattı. Bugünün çocuklarının yarının büyükleri olduğunu ve gelecekte güzel işlere imza atacaklarına inandığını belirten Selvitopu, “Bilimsel, sosyal ve kültürel olarak kendinizi geliştirmeniz gerekir. Bizlerin amacı da sizleri iyi yetiştirmek. Ayrıca, karşınıza çıkacak sorunların üstesinden gelmenizi istiyoruz.” dedi. Başkan Selvitopu, masal okumanın faydasına da değinerek, “Her masalda bir ders vardır. Masallar hayal gücünüzü geliştirir, hayal gücü geniş olan insanlar da daha yaratıcı olur.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Kitap ve oyuncak hediye edildi.
Düzenlenen etkinliğin keyfini çıkaran çocuklar, Başkan Selvitopu’na okudukları kitaplar hakkında bilgi verdiler ve kitap okumayı çok sevdiklerini söylediler. Masal Çarşambaları’nın 7. yılında katılan çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Arşiv