Masal Gibi Yaş Günü

Tarçın ayakkabı ve Deri pabuç’un sahibi Esra Demirkıran ile işletmeci Cihangir Az’ın kızları Edibe Esmira 6’ncı yaşını unutulmaz bir doğum günü partisiyle kutladı.

  • 0
  • 2.089
Masal Gibi Yaş Günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tarçın ayakkabı ve Deri pabuç’un sahibi Esra Demirkıran ile işletmeci Cihangir Az’ın kızları Edibe Esmira 6’ncı yaşını unutulmaz bir doğum günü partisiyle kutladı. Park Yaşam Party Time’da düzenlenen yaşgünü partisine Edibe Esmira’nın arkadaşları ve anneleriyle davetliler katıldı. Edibe Esmira Az, annesi Esra Demirkıran ve babası Cihangir Az ile özel doğum günü pastasının mumlarını alkışlarla üfleyerek yeni yaşına merhaba dedi.
Popüler masal kahramanlarının kıyafetleriyle dolaşan Bayram Abla Animasyon Ekibi çocuklara davet boyunca hoş vakit geçirtti.  


 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sel Eczanesi 15 yaşında

EİB Moda Tasarım Yarışması

Novamer Otomotiv Açıldı!

Bridge of Hope galası

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Sanat ve Edebiyat Şövalyesi

“İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler” ödüllendirildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg