Master Şef Narlıdere

Dünyanın en büyük gıda hareketi olan Slow Food’a üye olarak İyi, Temiz ve Adil Gıda akımına katılan Narlıdere Belediyesi, Genç Aşçılar Yarışması düzenleyecek.

  • 0
  • 43.914
Master Şef Narlıdere
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın en büyük gıda hareketi olan Slow Food’a üye olarak İyi, Temiz ve Adil Gıda akımına katılan Narlıdere Belediyesi, Genç Aşçılar Yarışması düzenleyecek. 26 Haziran’daki yapılacak yarışmada aşçılığa gönül veren gençler hünerlerini sergileyecek. Katılımcılara ve dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Başkan Ali Engin “Yerel lezzetleri teşvik etmek gençleri özendirmek için organize ettiğimiz bu yarışmaya, ilgi duyan herkesi bekliyoruz” dedi.

SON BAŞVURU 20 HAZİRAN
Narlıdere Belediyesi, Narlıdere Slow Food Birliği ile İzmir Aşçılar Derneği işbirliğinde organize edilen yarışma, 26 Haziran Cuma günü, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda yapılacak. 1995-2002 arası doğumluların katılabileceği yarışma, yerel lezzetler kategorisinde gerçekleşecek. Yemekler, belediye tarafından hazırlanan seyyar mutfaklarda –sosyal mesafe kurallarına uyularak- hazırlanacak. Saygın jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda dereceye girenlere çeşitli ödüller ve hediyeler verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler 20 Haziran’a kadar internet üzerinden de form doldurarak başvuruda bulunabilecek. Yarışma detayları hakkında 238 87 43 / 1522 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Slow Food hareketine destek veren bir ilçe olarak, genç aşçılarımızı teşvik etmek için böyle bir yarışma düzenledik. İlgi duyan herkesi bekliyoruz. Yerel tatlarımızı, yöresel yemeklerimizi ön plana çıkartmayı, sonraki süreçte markalaştırmayı hedefliyoruz. İlgi duyan tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv