Masterler depremzedelere destek için izmirde sahaya çıktı

Türkiye’yi derinden sarsan yüzyılın felaketi depremlerin yaralarını sarmak çabalarına master futbolcularda katıldı.

  • 0
  • 950
Masterler depremzedelere destek için izmirde sahaya çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’yi derinden sarsan yüzyılın felaketi depremlerin yaralarını sarmak çabalarına master futbolcularda katıldı. İzmir’de depremzedelere destek amaçlı olarak düzenlenen maçta kendisi de bir depremzede olan Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Memet Kaplan’da yer aldı.

Ege Joyful Spor Organizasyonu A.Ş’nin organize ettiği maç, İstanbul Kozyatağı Masterler ile Ege Joyful Başkanlar Karması arasında oynandı. Bornova Şehir Stadı’nda ki karşılaşmada Veteranlar Masterler Konfederasyonu (VMK) Başkanı İlkay Girgin, Ege Masterler Federasyonu(EMF) Başkanı Haldun Dokel, Ulusal Veteranlar Federasyonu (UVF) Başkanı Uğur Eren, Akdeniz Masterler Federasyonu(AMF) Başkanı Memet Kaplan, Ege Veteranlar Federasyonu (EVF) Başkanı Selim Atlıer, EMF Kurucu Başkanı Recep Çolak , EMF Onursal Başkanı Ahmet Gök ve bazı kulüp başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de forma giydi.

Depremzedelere moral motivasyon desteği sağlamak için yapılan maçın tamamı dostluk havası içinde oynanırken maçı konuk Kozyatağı Masterler takımı 5-4’lük skorla kazandı.

EMF Kurucu ve Ege Joyful Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çolak depremlerde spor camiasından da çok sayıda arkadaşlarını keybettiklerini , kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarının acılarını, depremzedelerin sıkıntılarını karınca kararınca paylaştıklarını söyledi. Recep Çolak; “Ülke olarak çok büyük acı yaşadık, yaşıyoruz. Depremzede arkadaşlarımızla, kimilerinin yanlarına giderek, kimilerini şehrimizde konuk ederek, kimilerinin uzaktan da olsa sıkıntılarını paylaşarak dayanışmaya çalışıyoruz. Aramızda bu acıları en derinden yaşayan Memet Kaplan başkanımızda var. Onun nezdinde tüm bölge insanımıza geçmiş olsun diyor, kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” Dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv