MATRONS’ta Ünlüler Geçidi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 12. IF Wedding Fashion İzmir katılımcı firmalardan Matrons standı ünlüler geçidine ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 758
MATRONS’ta Ünlüler Geçidi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 12. IF Wedding Fashion İzmir katılımcı firmalardan Matrons standı ünlüler geçidine ev sahipliği yaptı. Türk Sanat Musukisi’nin Divası Bülent Ersoy ile Dünya listelerinde Billionare şarkısıyla bir numaraya yükselen ve Bama Müzik Ödülleri’nde en iyi şarkıcı ünvanı alan Otilia’yı ağırlayarak ünlüler geçidine sahne oldu.

Uzun zamandır İzmir’li hayranlarıyla buluşma fırsatı bulamadığını belirten ve bu imkanı yarattığı için MATRONS markası ve Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kulu’ya teşekkür eden Bülent Ersoy, MATRONS koleksiyonunu yakından inceledi ve kendisi için sahne kostümleri seçti.

Otilia ise MATRONS fuar standında hem sevilen şarkılarını seslendirdi, hemde mini bir defile gerçekleştirdi. Hayranlarına Türkçe hitap eden Otilia, sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv