Mavişehir Lions’a taze kan

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü, aralarına katılan 6 yeni üye ile daha da güçlendi.

  • 0
  • 3.258
Mavişehir Lions’a taze kan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü, aralarına katılan 6 yeni üye ile daha da güçlendi. 

Konak Best Western Otel'de gerçekleştirilen Üye Kabul Töreni'ni Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Lion Refik Dinç yönetti. Geceye çok sayıda kulüp başkanının yanı sıra geçen yıl gerçekleştirilen projelere katkı sağlayan hayırseverler de misafir edildi.

Açılış konuşmasına insana dokunan projelerle dolu bir hizmet yılını geride bıraktıklarını belirterek başlayan Mavişehir Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu, aralarına katılan 6 üyeyle birlikte çok daha zorlu projelerin altından kalkabileceklerine inandığını söyledi.

Yepyeni bir oda kazandırıldı
Tıpkı, Mavişehir Lions Kulübü'nün sloganında olduğu gibi Lions'ta tüm kapıların iyiliğe açıldığını ve güçlerini de hayırseverlerden aldıklarının altını çizen Dilek Soylu, “Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuklarımızın vakitlerini geçirirken iyileşmeyi de hayal edebilecekleri yepyeni bir oda yaptık. Finansmanını yıl içinde düzenlediğimiz yardım konserleri ve hayırseverlerimizden karşıladık. Böylece yaklaşık 90 bin liralık örnek bir oda kazandırmış olduk” dedi.

Mavişehir Lions 2 yaşında
Gecede aynı zamanda Mavişehir Lions Kulübü'nün ikinci kuruluş yıldönümü de kutladıklarını ifade eden Dilek Soylu, “Bu bir bayrak yarışı kuruculuğunu üstlendiğimiz kulübümüzde bizden sonra gelen arkadaşlarımızın da bayrağı hep yukarıda taşıyacaklarına inancım sonsuz” diye konuştu.

Program Serenad Kültür ve Sanat Derneği üyesi amatör sanatçıların seslendirdiği şarkılarla son buldu.

GECENİN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONU TIKLAYIN...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv