Medical Park İzmir Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı

  • 0
  • 1.966
Yazı Boyutu:

Hasta kabulüne başlayan Medical Park İzmir Hastanesi, ilk hastasını muayene etti, ilk check up hizmetini verdi, ilk acil müdahalesini yaptı.

Hasta kabulüne başlayan Medical Park İzmir Hastanesi, ilk hastasını muayene etti, ilk acil müdahalesini yaptı, ilk check up hizmetini verdi. Hastanede ilk muayene, 42 yaşındaki nöroloji bölümünde Duygu Bülbül’e, ilk check up Oğuz Ünalan’a yapıldı. İlk acil müdahale ise bel ağrısı şikayeti ile gelen Atilla Yer’e yapıldı.

Hastanede ortopedi, kadın hastalıkları, çocuk hastalıkları başta olmak üzere tüm servislerde hasta kabulü gerçekleştirildi. Açılış günü yoğun ilgi gören Medical Park İzmir Hastanesi'nin ilk hastası olan Duygu Bülbül’e Genel Müdür Yardımcısı Ruhsan Gezgin tarafından çiçek ve ilk güne özel hediyeler verildi. Daha sonra Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Sibel Altınayar, Duygu Bülbül’ü muayene etti. Doktoruna teşekkür eden Duygu Bülbül, "Muayene edilen ilk hasta olduğumu öğrenince heyecanlandım. Medical Park ayrıcalığını kapıdan girdiğim andan itibaren hissettim. İzmir’e ve İzmirlilere yakışan çok güzel bir hastane, herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Kendimi güvende hissettim. Mutlu bir şekilde hastaneden ayrılıyorum”dedi.

Uzman hekim kadrosu, profesyonel ekibi ve son teknolojik cihazları ile Medical Park İzmir Hastanesi önümüzdeki günlerde ameliyatlarını ve doğumlarını da alacak.

GÜÇLÜ BİR EKİBE SAHİP
Yaklaşık 46 bin metrekare kapalı alanda kurulu olan Medical Park İzmir Hastanesi, toplam 244 adet hasta yatağı, ileri teknolojili tıbbi donanımlarla desteklenmiş 13 ameliyathane ve müdahale salonu, 29 dahili - cerrahi, 7 KVC, 7 koroner ve 35 kuvöz neonatal yoğun bakım yatağı ile bölgede önemli bir açığı kapatmayı hedefliyor.  Başlangıçta 35 branş, 60 hekimle hizmet veren hastanenin SGK, özel sağlık sigortaları ve birçok kurumla anlaşması bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kaliteye uluslararası tescil

Aşkta tercih zeki erkek

Islak mayo, mantara davetiye çıkarıyor!

Akıllı Lens Ameliyatına Uzman Hekime Danışın

‘Geçmez’ denilen hastalığa kişiye özgü tedaviyle çözüm

4 Kilo 750 Gram Ağırlığındaki Dalak