Menderes'e uzadı

  • 0
  • 946
Yazı Boyutu:

Şifa Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni polikliniğini son zamanlarda hızlı nüfus artışı ile dikkat çeken Menderes’te hizmete açtı. Şehir merkezindeki 3 katlı Menderes Şifa Polikliniği 9 branşta hizmet veriyor.
 
İzmir’in son yıllarda çok hızlı gelişen ilçelerinden Menderes, sağlık hizmetlerinde Şifa kalitesi ile tanıştı. Şehir merkezinde hizmete başlayan 3 katlı Şifa Üniversitesi Menderes Polikliniği, 9 branş ile poliklinik hizmeti vermeye başladı. Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Faik Fevzi Okur, Menderes Şifa’nın modern ve nezih bir ortamda hastalarına hizmet sunduğunu söyledi. Şifa’nın, ilçedeki tek özel poliklinik olduğunu hatırlatan Okur, “Polikliniğimiz acil, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarı, radyoloji ünitesi (ultrasonografi ve röntgen), genel cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, iç hastalıkları, ortopedi, kulak burun boğaz dallarında herhangi bir fark ücreti alınmadan sağlık hizmeti vermektedir. Daha önceleri tüm bu branşlarda tedavi hizmetlerini en yakın Gaziemir’den alan Menderesliler artık sağlık hizmetlerini Şifa Üniversitesi Menderes Polikliniği’nden alabilmektedirler. Gaziemir’in nüfus yoğunluğunun artması ile yeni ve modern bir yerleşim yeri olma yolunda hızla ilerleyen Menderes ilçesi, Şifa Üniversitesi’ne ait polikliniğin açılması ile sağlıkta kaliteye de kavuşmuş oldu.” şeklinde konuştu.
 
GÜMÜRLDÜR VE ÖZDERE’YE DE HİZMET VERİYOR
Poliklinikte tedavi edilen hastaların ileri tetkik ve tedaviye ihtiyaç duyması halinde Şifa Üniversitesi’ne ait Gaziemir Hastanesi’nde tedavi edilebildiğini hatırlatan Okur, “Şifa Üniversitesi Menderes Polikliniği Şifa Üniversitesi Hastanelerinin bir şubesi olarak her türlü sağlık hizmetinin verildiği sistem içerisinde, hastalarının sorunlarına çare olma yolunda ilk adımı oluşturuyor. Menderes Polikliniğimiz; Gümüldür, Özdere, Menderes güzergâhındaki hastaların İzmir’in merkezine gitmek zorunda kalmadan ilk tedavilerini yaptırabilecekleri, ileri tetkik ve tedavi gerektiğinde ise Şifa Üniversitesi’nin Gaziemir, Basmane ve Bornova’daki hastanelerinde tedavilerinin devamı için rehberlik yapılan bir merkez konumundadır. Polikliniğimize başvuran bir hastamızın ileri tetkik ve tedaviye ihtiyacı olduğunda diğer hastanelerimizde devam edecek tedavilerinin organizasyonunu bu merkezimiz yapmakta ve hastalarımızın, randevu vb. sıkıntısı yaşamadan tedavisinin tamamlaması sağlanmaktadır.” dedi.
 
500 BİN NÜFUS YARARLANACAK
İzmir’in yeni gözdesi olan Menderes’in; kendisine bağlı tatil beldeleri Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli ile birlikte turizm sezonunda nüfusunun 500 bine çıktığını belirten Okur, “Menderes’in gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Şifa Üniversitesi olarak faaliyete geçirdiğimiz polikliniğimizi gelecek yıllarda ihtiyaca göre branş ve kadro itibariyle, gerekirse yeni hastane projesiyle destekleyerek sağlık hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

Arşiv