Meslekte 41, Bakioğlu Holding’de 29 yıl...

Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü, sektörün ve STK’ların sevilen siması Nadide Şele, duygusallığın yoğun yaşandığı 29 yılın ardından, görkemli bir törenle emekliliğe uğurlandı. Şele’ye Altın Madalya, özel bir saat ve plaket verildi, hazırlanan pasta kesildi.

  • 0
  • 678
Meslekte 41, Bakioğlu Holding’de 29 yıl...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü, sektörün ve STK’ların sevilen siması Nadide Şele, duygusallığın yoğun yaşandığı 29 yılın ardından, görkemli bir törenle emekliliğe uğurlandı.

Şele’ye Altın Madalya, özel bir saat ve plaket verildi, hazırlanan pasta kesildi.Holding merkezinde düzenlenen törene; Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri- İcra Kurulu Eş  Başkanları Enver Bakioğlu, Sertaç Bakioğlu, icra Kurulu Üyeleri ve şirketlerin genel müdürleri ile Şele’nin Asistanı Ebru Şen katıldı.  

Duygusallığın yoğun yaşandığı törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, 1994 yılından beri kuruluşlarının “Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü” görevini başarıyla yürüten Nadide Şele ile birlikte başarılı işler yaptıklarını belirterek, “Bu gün kuruluşlarımızın gerçekleştirdiği atılımların ve ülke ekonomisine kattığı değerlerin kamuoyunda bu denli tanınmasında medya ile İlişkilerin, geniş çevren, orijinal fikirlerin ve başarılı organizasyonlarının payı büyüktür. Kendi özel yaşamını geri planda tutarak tüm zamanını vakfettiğin iş başarılarınla değil, aynı zamanda kişisel pozitif yapın, içselleştirdiğin yüksek aidiyet duygunla ardında izler bırakarak büyük bir aile olan Bakioğlu Holding’in genç çalışanlarına rol model oldun. 29 yıla varan süreçte kuruluşlarımızın tanıtımına katkılarını her zaman takdir ettim. Şahsım, ailem ve tüm çalışanlarımız adına kendisine bize kattığı değerler için çok teşekkür ediyorum” dedi.
İcra Kurulu EşBaşkanları- Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Bakioğlu, Sertaç Bakioğlu, İcra Kurulu üyeleri ve birim müdürleri de Şele ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra altın madalya, plaket ve saatini alan Nadide Şele alkışlar arasında onuruna hazırlanan pastayı kesti.

Çalışan, üreten insanların yaşamda iki aileye sahip olma şansını yakaladığını, bunun birinin biyolojik çekirdek ailesi, diğerinin se çalışılan kuruluştaki çalışma arkadaşlarından oluşan devasa bir aile olduğunu söyleyen Nadide Şele,  “çalıştığımız kuruluştan ve oradaki seçilmiş ailemizden memnunsak; başarı, bağlılık, aidiyet ve sevgi bu memnuniyetin getirisi olarak iş hayatımıza yansır. Oluşan bu karşılıklı saygı ve sevginin sonucu da sürekli başarı ve çok uzun yıllara uzanan iş birlikteliği olarak tezahür eder. 41 yıllık iş yaşamının son 29 senesi eksilmeyen sevgi ve saygı ile; işime bütün bilgi birikimimi katarak ve elimden gelenin en iyisini yaparak; yönettiğim departmana ve dolayısıyla çalıştığım kuruluşa katkıda bulunmakla geçti. Bana 28 gün gibi gelen bu uzun yıllar süresince beni en çok mutlu eden şey; hiçbir kötü anım olmadan, verdiğim saygı ve sevgimin karşılığını büyük seçilmiş ailemin istisnasız büyüt fertlerinden misliyle almış olmaktır. Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi - İcra Kurulu Eş Başkanı Enver Bakioğlu tören sonrasında yönetim kurulu adına çalışanlarıyla şu metni paylaştı:
“Değerli Çalışma arkadaşlarımız, 1 temmuz 1994 tarihinde aramıza katılan ve 1 ocak 1997 yılından bu yana Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak görevine devam eden Nadide Şele’yi gerçekleştirdiğimiz duygulu ve anlamlı emeklilik töreniyle yeni hayatına uğurladığımızı sizlerle paylaşmak isterim.

Grubumuzun tüm basın ve halkla ilişkiler süreçlerinin en iyi şekilde yürütülmesi, dış paydaşlarımız nezdinde Bakioğlu Holding ve grup şirketleri olarak doğru bir kurumsal duruş sergilenmesi, şirketlerimizin büyüdükleri pazarlarda müşterilerine en iyi şekilde temas etmesi için gereken tüm tanıtıcı faaliyletlerin yürütülmesinde büyük emekleri olan ve hiç şüphesiz kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımızın en önemli parçası olan Ege Orman Vakfı tarafından sayısız çalışmaları için kendisine en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz.

Dile kolay 28 yıldan bu yana sağladığı değerli hizmetler v e özverili çalışmalar için Bakioğlu Holding Yönetim kurulumuz adına sonsuz minnet ve teşekkürlerimizi sunar; Sayın Nadide Şele’yi, tüm kıymetli çalışmaları için siz değerli çalışma arkadaşlarımızın nezdinde bir kere daha yürekten Bakioğlu Ailesi adına tebrik ederim.

Böylesi Yoğun ve emek dolu bir çalışma hayatının ardından son derece keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dönemi geçirmesini dileriz.

Enver Bakioğlu
Yönetim Kurulu Üyesi
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv