Metal İşleme Sektörünün fuarı Fuar İzmir’de başladı

  • 0
  • 812
Metal İşleme Sektörünün fuarı Fuar İzmir’de başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her geçen gün çıtasını yükselten 3T; 14. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı Fuar İzmir’de başladı. 4 gün açık kalacak organizasyonda 250 seçkin katılımcı firma son trend ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Katılımcı ve alan kullanımı açısından fuarın büyüdüğünü vurgulayan Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, katılımcı ve ziyaretçi taleplerinin 3T fuarında güçlü iş bağlantılarını hayata geçirdiğini söyledi.

Metal İşleme Sektörü işbirliği ile Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen 3T; Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı 14. kez kapılarını açtı. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de başlayan organizasyon ilk gününde büyük ilgi gördü. Sektör paydaşları yeni yatırımlarına yön vermek için stantlardaki ürün ve hizmetleri incelemeye başladı. 3T Fuarı’na bu yıl yurtiçi ve yurtdışından temsilcilikleri kanalıyla Danimarka, A.B.D., Almanya, Kanada, Tayvan, Çin, İtalya, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Japonya, Kore, Hindistan, Güney Kore, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Portekiz, Polonya, Belçika, İsveç ve Türkiye olmak üzere 250’den fazla firma katıldı. Bu önemli etkinlikte, metal işleme teknolojisi sektörü ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuldu. 3T’2016 Fuarı’nda ziyaretçiler; CNC dik-yatay işlem merkezi ve torna tezgahları, Talaşlı imalat makineleri, Metal-Sac işleme makineleri, Yüzey işleme makineleri, Hidrolik-Eksantrik presler, Kaynak makineleri ve ekipmanları, Kaynak otomasyon sistemleri, Kaynak ve dolum malzemeleri, Fiber lazer sistemler, Kalıp sistemleri, Otomasyon teknolojileri, CAD-CAM sistemleri, CNC plazma kesim makineleri, Kumlama makineleri ve kabinleri, Sanayi tekerlekleri, Çubuk sürme sistemleri, Tel erozyon makineleri, Hızlı delik delme makineleri, Endüstriyel robotlar, Lazer kesme sistemleri, Şerit testere tezgahları, Markalama makineleri, Yan sanayi ürünleri, Elektrik motorları-Redüktörler, Kesici-Delici-Tutucu takımlar, Hırdavat ve El aletleri, Endüstriyel yağlar, Vibrasyon makineleri, Boru-Profil Makineleri, Rulman, Konveyör sistemleri, Delikli sac, Ölçüm cihazları ve sistemleri gibi metal işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansını yakalıyorlar.

3T; 14. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı’nın geçen yıla oranla katılımcı ve alan kullanımı açısından büyüdüğüne dikkat çeken Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelecek sektör profesyonelleriyle iş bağlantılarında da yükseliş yaşanacağını söyledi. Kaya, “ Metal İşleme Sektörümüzün Teknoloji Zirvesi’nin Ege buluşmasında İzmir’li firmaların çıkarması yaşanıyor. Sergilenen ürün ve gerçekleşen etkinliklerle sektörün nabzını tutan “Teknoloji Zirvesi” 3T’2016 metal işleme sektörünün en önemli buluşması olarak öne çıkıyor ve her geçen gün çıtası yükseliyor. Yerli ve yabancı metal işleme profesyonellerini ağırladığımız organizasyonumuzda sektöre farklı bir bakış açısı sunuyoruz. Son teknoloji ürünler yatırımcıların doğru karar almalarına destek veriyor”dedi.
Katılımcı firmaların yeni pazarlara ulaşması için önemli olanaklar sunan 3T’2016 Fuarı boyunca Sanayi ve Ticaret Odaları, Madeni Eşya Odaları işbirliği ile Adana, Ankara, Aydın (2), Balıkesir (2), Bursa (2), Çanakkale, Denizli, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Uşak olmak üzere 14 farklı ilden Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret edecek. Konforlu ve kolay bir ulaşım için kent içinden sektör profesyonelleri Fuar İzmir’e organizasyon kapsamında ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilecek. Basmane Meydanı’dan Fuar İzmir’e saat 10.00 ile 18.00 arasında her saat başı, Fuar İzmir’den ise buçuklu saatlerde servis araçları kaldırılıyor.

13 yıldır İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda düzenlenen 3T Fuarı bu yıl İzmir Gaziemir’deki Fuar İzmir Alanı’nda gerçekleşiyor. 13,000 m2’lik C Holünde 14'üncü kez kapılarını açan 3T Fuarı 10-13 Mart 2016 tarihleri arasında incelenebilecek. Fuar 10-12 Mart 2016 günleri 10.00-19.00, 13 Mart Pazar günü ise 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Arşiv