Mezun olduğu okulda büyük sürpriz

  • 0
  • 800
Mezun olduğu okulda büyük sürpriz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 2014-2015 eğitim öğretim döneminin son gününde mezun olduğu Talatpaşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Okul Müdürü Nezih Suluhan, Başkan Karabağ’ın 1966-67 eğitim öğretim döneminde aldığı karneyi ve fotoğrafını arşivlerden çıkartıp hediye ederek sürpriz yaptı.

Okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da mezunu olduğu Talatpaşa İlköğretim Okulu’ndaki karne törenine katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Nezih Suluhan, “Başkanımız Hasan Karabağ mezun olduğu okula gelerek bizi onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bu okuldan mezun olup çalışırsanız bir gün Belediye Başkanı bile olabilirsiniz diyerek sizleri örnek gösteriyoruz” dedi.

ÖNÜNÜZDE BİR ÖRNEK VAR
Konuşmaların ardından 4,5,6,7 ve 8. sınıfları birincilikle bitiren öğrenciler kürsüye davet edildi. Başkan Karabağ’da başarılı öğrencilere hediyelerini takdim etti. 1966-67 eğitim öğretim yılında bu okuldan mezun oldum diyerek sözlerine başlayan Başkan Karabağ, “Bir Talat Paşa’lı olarak sizlerin karşısına belediye başkanı olarak gelmekten onur duyuyorum gurur duyuyorum.  Bayraklının kırsalındaki bu gecekondu bölgelerindeki okullardan ‘başarı öğrenci çıkmaz’ diye bir algı var. Ancak böyle bir şey yok. Örnek olarak beni alabilirsiniz. Buradan mezun olduktan sonra üniversiteyi kazandım ve mühendis oldum. Bayraklı’nın belediye başkanı da bu okuldan çıktı. Okulumuzla gurur duyuyoruz. Buradan bir belediye başkanı çıktı, neden bir Başbakan, milletvekili çıkmasın? Artık bunu bekliyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERLE SELFİE
Okul Müdürü Suluhan, Başkan Karabağ’a sürpriz yaparak 48 yıl önce aldığı karneyi ve o dönemde çekilmiş fotoğrafını hediye etti.  Karabağ 7 C sınıfına giderek öğrencilere karnelerini dağıttı.. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karabağ onlardan gelen “selfie” taleplerini de geri çevirmedi. Başkan süper sınıf olarak adlandırılan 4B sınıfına da gitti. Tüm sınıfın takdir aldığı 4B’yi tebrik eden Karabağ onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv