Minderin şampiyonlarına Başkan desteği

  • 0
  • 549
Minderin şampiyonlarına Başkan desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başkan Halil İbrahim Şenol büyük başarılara imza atan Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı’nın sporcularına malzeme desteği verdi, “her zaman yanınızdayım” dedi.

Katıldıkları turnuvalarda büyük başarılara imza atarak gurur kaynağı olan Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı’na, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol malzeme yardımı yaptı. Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediyenin meclis salonunda düzenlenen ve Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer, yöneticiler ve güreş takımının antrenörü Ali Mutlu’nun katıldığı törenle spor malzemelerini güreşçilere dağıttı. Sporcuların formalarından, antreman kıyafetlerine kadar her türlü ihtiyaçları karşılayan Başkan Şenol, sporculara her zaman yanlarında olduğunu ve her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

‘Mutlaka hedefiniz olsun’
Sporcuları, sporu hiçbir zaman bırakmamaları ve hayatlarının her anında spora devam etmeleri konusunda uyaran Başkan Şenol, güreşçilere okulu ihmal etmemeleri ve derslerinde başarılı olmalarını öğütledi. Güreşçilere hedeflerini soran Şenol, her insanın mutlaka hedeflerinin olması gerektiğine değinerek sözlerini sürdürdü: “Okul ve spor hayatınızda hedefleriniz yüksek olsun. Hedeflerinize ulaşmak için emek harcayın ve asla karşınıza çıkan zorluklardan yılmayın. Hayatta başarının yolu sevdiğiniz işi yapmaktan ve hedef sahibi olmaktan geçiyor.”

‘Sporun ve sporcunun yanındayız’
Kentte faaliyet gösteren amatör sporculara yasalar çerçevesinde her türlü yardımı yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Düzenlediğimiz kurslarla her yaştan vatandaşın spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Kurslarımıza katılan sporcular başarılarıyla gurur kaynağımız oluyor. Aynı zamanda kentimizde faaliyet gösteren spor kulüplerine de her türlü desteği veriyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Amatörün yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Başkan Şenol’un desteği başarıyı getirdi’
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un güreş sporuna çok büyük destek verdiğinin altını çizen Antrenör Ali Mutlu, bu destek sayesinde Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Güreş Takımı’nın 2009 yılından sonra ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli dereceler aldıklarını ifade etti. Güreş Takımı’ndaki 40 sporcuyla yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Alil Mutlu, “Çok yetenekli sporcularımız var. Amacımız bu sporcularımızın milli takıma kazandırarak uluslararası turnuvalarda Gaziemir’imizi ve ülkemizi temsil etmelerini sağlamak” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv