Minik Bebeğiyle Kanser Hastalarına Umut Oldu…

  • 0
  • 581
Minik Bebeğiyle Kanser Hastalarına Umut Oldu…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lösemi tedavisi gören Deniz, Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde doğum yaparak minik bebeğine kavuştu ve kanser hastalarına umut ışığı oldu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 14 yıl önce Lösemi (KML Kronik Myeloid Lösemi) hastalığına yakalanıp tedavi gören Deniz İşgören Işık, anne olma hayalini gerçekleştirerek minik bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Yeni anne, hamile olduğunu öğrendikten sonra kanser tedavisi gördüğü zorlu günleri geride bırakarak gebeliği ile ilgili düzenli kontrollerini yaptırdı ve sağlıklı bir gebelik geçirdi. Bir çok sağlık kuruluşuna başvurduktan sonra doğumunu Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yapmaya karar veren Deniz, başarılı bir sezaryen operasyonu gerçekleştirdi. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Gökhan Tosun’un gerçekleştirdiği ameliyatta, hastane yönetiminden Hemşire Meral Yaman ve Medine Çolak da Deniz’e moral vermek ve huzurlu bir ameliyat geçirmesini sağlamak için ameliyat ekibinde yer aldı.
 
Neşeli ve pozitif yaklaşımı ile hastane çalışanlarının sevgisini kazanan Deniz İşgören Işık, “Kızımı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeme yardımcı olan tüm hastane yönetimi ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Hastanede kaldığımız sürede çok memnun kaldık, burayı tercih ettiğim için çok mutluyum, şimdi hayata minik kızım ile gülümsüyorum ve kendi durumumda olan tüm hastaların yaşama tutunmaktan, direnmekten vazgeçmemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Op. Dr. Gökhan Tosun; Operasyon sonrasında hastada herhangi bir komplikasyon gelişmediğini, anne ve bebeğin son derece sağlıklı olduğunu ifade ederek yeni anneye ve bebeğe sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Diyabetik Retinopati Hastalığında Erken Tanı Önemli

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Arşiv