Yazı Boyutu:
İzmir Büyükşehir BelediyesiİZELMAN Anaokullarının minik öğrencileri, Somada yaşanan maden faciasındababalarını kaybeden kardeşlerini unutmadı. 2013-2014 Eğitim Yılı mezuniyettöreninde sahne alan öğrenciler, gösterilerini şehit madencilerin yetim kalançocuklarına adadı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Kreş, Anaokulu ve EtütEğitim Merkezinin minik öğrencileri, 2013-2014 Eğitim Yılında kazandıklarıbilgi ve becerileri bu kez aileleri için sergiledi. İsmet İnönü SanatMerkezindeki mezuniyet törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu ve İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da katıldı. Tören öncesindedavetlilere seslenen İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, 13 Mayısta Somadayaşanan ve 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği facianın acısını halayüreklerinde taşıdıklarını belirterek, öğrencilerin bu yılki gösterileriniyetim kalan madenci çocuklarına ithaf ettiklerini söyledi.
Geleceğimizi bu günden tesis etmeliyiz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu iseülkemizin geleceği olan çocuklarımıza sahip çıkmamız ve onları en iyi şekildeyetiştirmemiz gerektiğini belirterek, Onlara aklın ve bilimin ışığında eğitimvererek geleceğimizi bu günden tesis etmeliyiz dedi.
Ailelerin büyük ilgi gösterdiği gecede İZELMAN Anaokullarıöğrencilerinin sahnelediği gösteriler beğeni topladı.










