Minik öğrencilerden Egeli sağlıkçılara mektup

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğini ziyaret eden Özel Doğal Yaşam Kolejinin yönetimi ile öğrencileri, kolejdeki 100 öğrenci tarafından Egeli sağlık çalışanları için kaleme aldığı mektupları, Başhekim Prof. Dr. Sezgin Ulukaya’ya teslim etti.

  • 0
  • 1.003
Minik öğrencilerden Egeli sağlıkçılara mektup
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğini ziyaret eden Özel Doğal Yaşam Kolejinin yönetimi ile öğrencileri, kolejdeki 100 öğrenci tarafından Egeli sağlık çalışanları için kaleme aldığı mektupları, Başhekim Prof. Dr. Sezgin Ulukaya’ya teslim etti. Okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür eden Prof. Dr. Ulukaya, “Sağlık çalışanları, bu süreçte büyük fedakârlıklar yaparak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için üstün gayretler sergiliyor. Öğrencilerimize ve okul yönetimine mektuplar için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesi Başhekimliğindeki ziyarete, EÜTF Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, başhekim yardımcıları, Ege Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Mine Saran, Özel Doğal Yaşam Koleji Genel Müdürü Ümit Türker, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, kolejdeki 100 öğrenci tarafından yazılan mektupları Prof. Dr. Ulukaya’ya takdim etti. Öğrencilere teşekkür edip mektuplardan birini okuyan Prof. Dr. Ulukaya, “Çok duygulandım. Öğrencilerimiz motivasyonumuzu arttırdı. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, tüm sağlık çalışanları bu süreçte büyük fedakarlıklar yaparak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için üstün gayretler sergiliyor. Bu çok değerli mektupları öğrencilerimiz adına çalışanlarımıza ulaştıracağız. En az bizler kadar mutlu olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize ve okul yönetimine mektuplar için teşekkür ediyoruz” dedi.

“Çocuklara sosyal sorumluluk bilinci kazandırmalıyız”
Sosyal sorumluluk bilinci ve toplumsal duyarlılığın ilköğretim çağından başlayarak genç bireylere kazandırılması gerektiğinin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Mine Saran, “Ege Üniversitesi olarak toplumsal faydaya katkı sunan, insan odaklı çalışmalara destek vermeye devam ediyoruz. İçerisinde bulunduğumuz salgın süreci oluşturduğu şartlar bakımından hem bireysel hem de toplumsal açıdan daha fazla sorumluluk almamız gereken bir dönemdir. Bu noktada, sorumluluklarının bilincinde olan genç öğrencilerimizin, zorlu şartlar altında büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımıza yazdıkları mektuplar ile destek olmaları bizleri çok mutlu etti. Ayrıca, bu tarz toplumsal faaliyetler ile öğrencilerine sosyal sorumluluk bilincini kazandırmaya çalışan Doğal Yaşam Koleji öğretmenleri ve yönetimini kutlarım. İlköğretimden yükseköğretim düzeyine kadar kampüs sınırlarının dışına çıkarak, içerisinde yaşadığımız toplumun sorunlarının farkında ve bu sorunlara çözüm üretmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetleri önceliğimiz olmalıdır” dedi.

Kolejin Genel Müdürü Türker ise öğrencilerin tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtip, “Kutsal bir mesleği yerine getiren sağlık çalışanlarımıza çok değer veriyoruz. Öğrencilerimiz de bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza moral olması için mektup yazdı. Umarım kısa süre içinde bu süreci geride bırakır ve normal yaşantımıza dönebiliriz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Yapay zeka, yasasını bekliyor

Yapay zeka ile herkes için tarım mümkün

Kalite çıtası yükseldi

Vize sorunu geçici bir süreç

Arşiv