Minik şampiyonlara ödül

  • 0
  • 679
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi Bostanlıspor’un İzmir Minikler Voleybol Liginde şampiyon olan erkek ve ikinci olan kız takımları yönetim tarafından ödüllendirildi. Doğanata Eğitim Kurumları Sergi Salonu’nda düzenlenen törene İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, İzmir Üniversitesi Murahhas Üyesi, Doğanata Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata, İzmir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve İZÜSEM Müdürü Yard. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş, Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, Özel Fatih Koleji İlköğretim Müdürü Muzaffer Özkan, Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Sabri Can Cankol ile antrenör, öğretmenler ve voleybolculaqrın katıldığı törende sporculara pizza ikram edildikten sonra, çeşitli hediyeler verildi.

Şampiyon olan erkek takımıyla ikinci olan kız takımının antrenör ve sporcularına şampiyonanın anısına madalya takan İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, “okul kulüp işbirlikteliğinin en güzel örneklerini Doğanata Eğitim Kurumları-İzmir Üniversitesi ve Bostanlıspor olarak vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem çocuklarımıza spor yaptırıyor, hem sosyal projelerle onların sağlıklı yaşam içinde olmasını sağlıyor hem de mücadedle gücünü aşılıyoruz. Yarınlarımızın gelkeceği olan küçük sporcularımızı bu başarıları nedeniyle yürekten kutluyoruz” dedi.
Doğanata Eğitim kurumları Genel Müdürü Ali Rıza Doğanada da, Özel Fatih Koleji İlköğretim ve lise kısımlarıyla Bostanlıspor ile İzmir Üniversitesi işbirliğinden son derece mutlu olduklarını, başarıların büyüyerek artacağını ifade etti. Önce sağlıklı eğitim ve aydınlık gelecek diyen Doğanata spora okul olarak da büyük önem verdiklerini belirterek, şampiyon çocukları kutladı onlara hediye verdi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv