Minikler Çocuk Kulübü’nden mezun oldu

  • 0
  • 816
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) ve Ege Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Çocuk Kulübü mezunlarını verdi. 4-6 yaş grubundaki çocuklara İngilizce öğreten kursa katılan minikler 4 haftalık eğitimin ardından mezun oldu.
 
Eğitim süresince çeşitli aktivite ve oyunlarla çok sayıda yabancı sözcük öğrenen çocuklar, eğitimden mutlu ayrıldı. Boyama, renkli kağıtlara resim kesip yapıştırma, İngilizce çizgi film seyretme, yabancı dilde müzik dinleme, oyun hamurları, çalgı aletleri ve oyuncaklarla oyun oynama gibi çeşitli etkinliklerin yapıldığı eğitimin eğitmenliğini Ege Üniversitesi (EÜ) Öğretim Görevlisi üstlendi.
Çocuklara küçük yaşta İngilizce öğretmenin, onların yaşamına artı değer ve beceri kazandırdığını söyleyen Aysel Alkan Civelek, yeni dönemde EGESEM çatısı altında bu tarz eğitimlerin devam edeceğini belirtti.  Çocuklarının büyüme çağında İngilizce ile tanışmalarının önemli olduğunu düşünen veliler de çocukları için eğitimin devamını talep etti.İZMİR(Ege Ajans/Cansu Özcan)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv