Minikler mikrofon başında

  • 0
  • 831
Yazı Boyutu:

İzmir’in yükselen sesi 100.8, Radyo Ege Kampüs’te her öğlen yayınlanan “İstek Kuşağı” programını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla minikler sundu.

Radyo Ege Kampus Dj’leri 23 Nisan’da mikrofonlarını Cansu ve İlayda’ya bıraktı. Bir saat boyunca dinleyicilerin isteklerine yer verildiği programda küçük Dj’ler istek parçalara yer vererek hem dinleyicileri hem de kendilerini mutlu ettiler. Program sunucusu Öğretim Görevlisi Yeliz Tuna’nın da yayında olduğu ve minikleri yönlendirdiği “İstek Kuşağı” birbirinden güzel şarkılar eşliğinde devam etti.

Program sonunda minik DJ Cansu ve İlayda’nın yaşadığı heyecan ve mutluluk gözlerinden okunuyordu. İZMİR(Ege Ajans/Funda Sapancılar-Selen Örgün)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Meslek Fabrikası İzmir'in değil, ülkenin de sorunu

İzmir’de 25 liralık sofra

Meslek Fabrikası nöbeti sürüyor

İzmir Körfezi’nde 10. kez dış kaynaklı kirlilik tespit edildi

Başkan Tugay’dan mülkiyet hakkı vurgusu

Bulgaristan İçin Sandık Başına

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg