"Miss Universe" için özel klip

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Miss Universe"de Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan İzmirli Pınar Tartan, yarışma için hazırladığı klibiyle kendisini tanıtırken, Türkiye’yi ve antik Efes ile İzmir'i de tanıtmayı unutmadı.

  • 0
  • 1.003
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Miss Universe"de Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan İzmirli Pınar Tartan, yarışma için hazırladığı klibiyle kendisini tanıtırken, Türkiye’yi ve antik Efes ile İzmir'i de tanıtmayı unutmadı.
 
Yaşar üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Pınar Tartan’ın, 26 Kasım 2017’de ABD'de düzenlenecek "Miss Universe"de kendisiyle birlikte Türkiye’yi, İzmir’i tanıtarak Türk turizmine katkıda bulunması amacıyla çok özel bir klip hazırlandı.
Pınar Tartan’a dünyaca ünlü İzmirli modacı Zühal Yorgancıoğlu’da destek verdi ve Efes  Antik kentinde yapılacak olan fotoğraf ve video çekimlerinde kullanılmak üzere Yunan mitolojisine göre Truva savaşına neden olan dünyanın en güzel kadını Helen’in kıyafeti baştı Efes’in formatına uygun 4 kıyafetini verdi. Selçuk ilçesinde bulunan tarihi Antik Efes kentinde gün boyu süren çekimlerde Celcius Kütüphanesi, Antik Tiyatro ve değişik bölümlerde, yerden ve havadan Dron ile çekimler yapıldı. Bununla yetinilmedi ve İzmir'de Tarihi  Asansör ile İzmir'in çeşitli bölgelerinde çekimler yapıldı. 
 
Ören yerlerini gezen Japon, Çinli ve Koreli turistlerin de yoğun ilgi gösterip Pınar Tartan’ın fotoğraflarını çekmek ve fotoğraf çekinmek isteyince çekimler zaman zaman aksadı. Yapımcı Anıl Elçi tarafından saatlerce yapılan çekimlerin içinden özenle seçilen görüntülerden 1,5 dakikalık bir tanıtım klibi hazırlandı. 

Çekim ile ilgili bilgi veren Miss Universe adayı Tartan, İzmir’i tanıtıyor olmaktan, Efes’te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İzmir’in şirin ilçesi Selçuk’ta yer alan Efes’i tanıtıyor olmanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirten  Tartan, “Çok önemli bir antik kenti, bunu bütün dünyaya gösterecek olmak benim için bambaşka bir duygu. ABD’ye daha önce gitmemiştim. Orada yarışıyor olmak ve 95 ülke güzeline karşı ülkemi temsil etmek benim için büyük heyecan ve deneyim olacak” dedi.
Tartan, Las Vegas’da 26 Kasım’da gerçekleşecek finale hazırlanmak üzere 11 Kasım’da Las Vegas’da düzenlenecek kampa katılacak.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv