Mobilya’nın Kalbi Karabağlar”ı görüntülüyor

  • 0
  • 729
Mobilya’nın Kalbi Karabağlar”ı görüntülüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi tarafından, mobilya günleri kapsamında "Mobilya'nın Kalbi: Karabağlar" konulu fotoğraf yarışması kapsamında amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, mobilyacıları görüntülemeye devam ediyor. Yarışmaya son katılım tarihi 13 Mayıs olarak belirlendi.
Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki mobilya sektörüne eski günlerini kazandırmak, bölgede üretilen mobilyaları ve mobilya ustalarının hikayelerini arşivlemek aynı zamanda görsel bir bellek oluşturmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. Haziran ayında Mobilya Günleri kapsamında düzenlenecek olan etkinliğin seçiçi kurulu Ege Üniversitesinden Yrd. Doç .Ahmet İmançer, Fotoğraf Sanatçısı Charles Richards, Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Güngörmüş, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yıldıztekin, Yaşar Üniversitesi’nden Kerem Kaban ve Akademisyen Nail Özlüsoylu’dan oluşacak.
 
Fotoğrafçılar, mobilyacıları görüntülüyor.
Karabağlar’a önceki gün gelen ve mobilyacıları dolaşarak fotoğraf çeken Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği üyeleri en güzel görüntüyü almak için birbirleriyle yarıştı. Yarışmada dereceye girenlere 1.lik 2.lik ve 3.lük ile jüri özel ödülü ve aldıkları dereceye göre para ödülü verilecek. Ayrıca sergilenmeye değer görülen tüm fotoğraflar da belediyenin çıkartacağı özel mobilya kitabında yer alacak.
Yetkililer, yarışma ile  www.karabaglar.bel.tr internet adresinden veya 414 77 60 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini ifade ettiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv