Mobilyacılar Eğitim Merkezi hızla tamamlanıyor

Türkiye’nin önemli mobilya üretim ve satış merkezlerinden biri olan Karabağlar’da, sektörün nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesinde büyük rol oynayacak Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

  • 0
  • 1.049
Mobilyacılar Eğitim Merkezi hızla tamamlanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin önemli mobilya üretim ve satış merkezlerinden biri olan Karabağlar’da, sektörün nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesinde büyük rol oynayacak Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Karabağlar Belediyesi’nin, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası (İZMOD) işbirliğiyle yaşama geçirdiği merkez, işlevselliği ve modern mimarisiyle dikkat çekiyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Aydın Mahallesi’ndeki merkezde yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Çatısından bodrumuna kadar binadaki her ayrıntıyı inceleyen Başkan Selvitopu, işçilere kolaylık diledi.
İzmir Kalkınma Ajansı’nın da yapımına (İZKA) maddi destek verdiği Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nin “mobilya kenti” Karabağlar’a değer katacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi olarak tüm gücümüzle, ilçemiz ekonomisinde önemli bir yer tutan bu sektörümüzün yanında olmaya çalışıyoruz. İstiyoruz ki geleceğin mobilya ustaları burada yetişsin. İyi bir eğitim aldıktan sonra, uzun yıllar sektöre hizmet versin” dedi.
 
Yakında açılacak 
Yapımı tamamlanma aşamasına gelen 120 kişilik çok amaçlı salon başta olmak üzere merkezdeki çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi de alan Başkan Selvitopu, “Çalışmalar son hızla ilerliyor. Atölyelerden konferans salonuna kadar birçok işlevi barındıran Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’ni yakında hizmete açacağız” dedi.
Bin 800 metrekare alan üzerine yapılan 3 katlı merkezde, 120 kişilik çok amaçlı salonun yanı sıra, 15’er kişilik 4 eğitim odası, atölyeler, idari ofisler, kafeterya ve otopark bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv