Modayla dopdolu 3 gün

  • 0
  • 807
Modayla dopdolu 3 gün
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Forum Bornova’da, 26-28 Eylül tarihlerinde Forum FashionWeek etkinlikleri gerçekleşti. Ünlü konukların katıldığı konser ve söyleşilerinyanı sıra indirim ve kampanyalar da alışveriş merkezinde tam anlamıyla moda rüzgârları esmesine neden oldu. 

 

İzmir’in en prestijli alışveriş merkezlerinden ForumBornova, 26-28 Eylül tarihleri arasında Forum Fashion Week etkinliklerine evsahipliği yaptı.

Forum Fashion Week, 26 Eylül Cuma akşamı Ayşe Hatun Önal’ınmini konseriyle başladı. Podyumlardan sahnelere transfer olan ünlü şarkıcı,yaza damgasını vuran ‘Çak Bir Selam’ isimli şarkısının yanı sıra güzelliğiylede tüm dikkatleri üzerinde topladı. Mini konserin ardından düzenlenen imzagünün sevenleriyle bir araya gelen Ayşe Hatun Önal, bol bol imza dağıttı vehayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak objektiflere gülümsedi.

 

Nuray Sayarı ve Seda Akgül, Forum Bornova’da…

 

Forum Bornova’nın 27 Eylül Cumartesi günkü konukları iseünlü astrolog ve enerji uzmanı Nuray Sayarı ile ekranların sevilen yüzü SedaAkgül oldu. Nuray Sayarı ve Seda Akgül, burçlar ve kadın-erkek ilişkileriüzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Sayarı ‘Yıldız’ların insankarakterleri üzerindeki etkilerinden bahsederek, burçlar ve astroloji üzerineyorumlar yaptı. Seda Akgül ise kadın-erkek ilişkilerine dair gözlemlerine yerverdiği konuşmasıyla yine tüm dikkatleri üzerinde topladı. İki ünlü isim, ForumBornova ziyaretçilerini kimi zaman güldürdü kimi zaman da hayrete düşürdü.

 

‘Alışveriş Günü’nde indirimli alışveriş keyfi

 

28 Eylül Pazar günü gerçekleşen ‘Alışveriş Günü’ kapsamındabirçok markada Forum Fashion Week’e özel indirim ve kampanyalar yapıldı. Modave alışveriş tutkunları, 2014 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına ForumFashion Week’e özel indirimlerle sahip olma fırsatı yakaladı. 

 

Forum Bornova Paris’e götürüyor…

 

Forum Bornova, Forum Fashion Week ile moda fırtınasıestirirken, çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte de Avrupa’nın moda başkentiParis’e seyahat hediye edecek. 12 Ekim’e kadar Forum Bornova’da toplamda 100 TLve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekiliş sonunda eşi yada bir arkadaşıyla birlikte Paris’e seyahat fırsatı yakalayacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv