Model, Basketbolcu ve girişimci

​​​​​​​İzmir’de Ekonomi Üniversitesinde Lojistik Yönetimi  öğrencisi- Duman ajans Modellerinden Ekin Su Kiracıoğlu, öğrenciliğinin, sporculuğunun yanısıra genç bir kadın girişimci…

  • 0
  • 2.599
Model, Basketbolcu ve girişimci
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de Ekonomi Üniversitesinde Lojistik Yönetimi  öğrencisi- öğrenciliğinin, sporculuğunun yanısıra genç bir kadın girişimci olan Duman ajans Modellerinden Ekin Su Kiracıoğlu ile Swissotel Büyük Efes İzmir bahçesinde keyifli bir çalışma yaptık.  İzmirli Modacı Burak Çiçek'in kıyafetleriyle objektifime poz  veren Kiracıoğlu, çekim alanlarında çocukluk günlerine dönünce salıncağa bindi, kaydırak kaydı, tahtarevalliyi de unutmadı...

1988 yılında Urla’da doğan, ilk ve orta okul eğitimini Urla’da tamamlayan Ekin, uzun boylu bir aileden geldiğim için öğretmenlerimin yoğun ısrarı ile 12 yaşında ilk basketbol macerası başladı ve Urla Gençlik Belediye Spor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından çeşitli takımlardan transfer teklifleri almaya başladı ve Adana, Mersin, Uşak, Eskişehir ve İzmir’de parkeyi terletti.

Eğitimci bir aile geleneğinden geldiğim için, iyi bir üniversite öğrenimini kaçınılmaz gören Ekin Su, “ Üniversiteyi çok sevdiğim İzmir’de Ekonomi Üniversitesinde Lojistik Yönetimi okumaya başladım. Geleceğin mesleği olarak gördüğüm bu alanda kariyerime devam ediyorum, seneye okulum gittikten sonra kariyer planlamama devam edeceğim” dedi.

Spor ve okul hayatıyla paralel olarak 2017 yılında Duman Ajans sahipleri Serkan ve Gökhan Duman’ın keşfetmesi ile modelliğe başladığını anlatan güzel model, “Duman Ajans ekibi bana aile ortamı sunduğu için keyifli zamanlar geçirdim, gittiğim her işte büyük bir özveri ve istek ile çalıştım.

Duman kardeşlerden edindiğim tecrübeleri podyum hayatımın her alanında kullandım. Kareografi olsun, yürüyüş olsun, model ahlakı, iş ahlakı bu tarz konularda üzerimdeki emeklerini söylemeden geçemem. Benimle ilgili yaptıkları kariyer planlaması sayesinde birçok ünlü firma ve modacı ile çalışma imkanı buldum” diye konuştu.

Kendini anlatırken bir anda yüzü değişti, gülücükler kapladı ve konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bebeğim olarak gördüğüm bir projemden bahsetmesem olmaz. Üniversite eğitimime ve kariyerime devam ederken, kafamdaki iş planına bir girişimci olarak da devam etme kararı aldım. Günümüzde kadınlara önelik güzellik ve spa uygulamalarına ilgimin arttığını gözlemlediğim için, bir kadın girişimci olarak bu sektörde çeşitli işbirlikleri ve uygulamalar geliştirdim. Yakında android ve App Store dan indirebileceğiniz evlere servis hizmeti sağlayan (manikür, pedikür, kalıcı oje, masaj vs) bir uygulama hizmete girecek.

Aynı zamanda bu sene Glam Gang markası altında ilk spa hizmeti veren butik spamızı Çeşme Sommer Klein bünyesinde açtık. Bali’li ve Tayland’lı terapistlerin çalıştığı spamızda haftanın 7 günü spor masajından, tai masajına, Bali masajından, refleksolojiye kadar birçok terapi uyguluyoruz.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv