Monica Molina, İzmirliler’I büyüledi

Ülkemize gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle ayrı bir gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'den övgüyle söz eden İspanyol Diva Monica Molina, İzmirli hayranlarıyla buluştu.

  • 0
  • 426
Monica Molina, İzmirliler’I büyüledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ülkemize gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle ayrı bir gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'den övgüyle söz eden İspanyol Diva Monica Molina, İzmirli hayranlarıyla buluştu.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 88’ncisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci gününde sahne alan Molina, eğlenceseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

 “Tu Despedida” “Vuela”, “De Cal y Arena”, “A Vida”, “Mar Blanca” ve “Autorretrato” isimli 6 albümüyle aşk rüzgârları estiren Monica Molina, en güzel şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirdi.

Son albümü Autorretrato’nun albüm kapak çekimlerini İstanbul’da gerçekleştiren ve röportajlarında “Ben Türkiye’yi çok seviyorum, sizlerde beni seviyorsunuz. Sizlerle olmak ayrıcalık diye konuştu. Şarkılarına çim alanı dolduran binlerce hayranı eşlik etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv