Mövenpick Hotel Izmir’den EÇEV’e Destek

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren ve projeleriyle desteğini her daim gösteren Mövenpick Hotel Izmir, birçok gence eğitimde umut ışığı olan EÇEV’e yaptığı sponsorluk ile yine örnek oldu. Gülse Birsel “Aile Arasında” filminin vizyona girmesi nedeniyle ziyaret ettiği İzmir’de, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın gönüllüleriyle Mövenpick Hotel Izmir’de buluştu.

  • 0
  • 654
Mövenpick Hotel Izmir’den EÇEV’e Destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren ve projeleriyle desteğini her daim gösteren Mövenpick Hotel Izmir,  birçok gence eğitimde umut ışığı olan EÇEV’e yaptığı sponsorluk ile yine örnek oldu.  Gülse Birsel “Aile Arasında” filminin vizyona girmesi nedeniyle ziyaret ettiği İzmir’de, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın gönüllüleriyle Mövenpick Hotel Izmir’de buluştu.
 
EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu’nun açılış ve hoşgeldiniz konuşması ile başlayan sohbet, Gülse Birsel’in samimi ve sıcak yaklaşımı ile keyifli bir sit-com tadında gerçekleşti. Hemen hemen her sorunun espri ve kahkahalarla sonlandığı söyleşiye yüzün üzerinde EÇEV’li katıldı. Evliliğinden, ev hayatına, kariyer yolculuğundan, emeklilik hayallerine kadar konuklardan gelen pek çok soruyu büyük bir içtenlikle yanıtlayan Gülse Birsel, geçmişteki TV deneyimleri, son filminin karakterleri ve yeni projelerine, bir çok konuya dair merak edilenleri paylaştı.
 
Nitelikli eğitimin ve eğitimde fırsat eşitliğinin önemine sık sık değinilen yaklaşık iki saat süren sohbetin ardından EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu, etkinliğe olan katkılarından ötürü Mövenpick Hotel Izmir’e teşekkürlerini iletti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv