Mövenpick Hotel Izmir'den zengin İftar menüsü

İzmir’in kalbinde şık ve lezzetli sunumlarıyla, Mövenpick Hotel Izmir'in zengin İftar menüsü, Ramazan boyunca zengin iftar menüsünü misafirlerin beğenisine sunacak.

  • 0
  • 421
Mövenpick Hotel Izmir'den zengin İftar menüsü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Doyurucu menüsü, kaliteli atmosferi ve leziz yemekleri ile Mövenpick Hotel Izmir’in giriş katında yer alan Margaux Restoran; 23 Mart – 20 Nisan 2023 tarihleri arasında Ramazan boyunca her akşam zengin iftar menüsünü misafirlerin beğenisine sunacak.

Geleneksel serpme mezeler, günün çorbası, arasıcak olarak Arnavut ciğeri ve Keşkek ardından mangaldan ana yemekler ve finalde vişneli kaymaklı ekmek kadayıfı, bir Ramazan klasiği güllaç ve cevizli baklava’dan oluşan set menu, KDV dahil kişi başı sadece 750 TL. Dileyen müşteriler A’la carte olarak da özel Ramazan Menüsünden yararlanacak.

Grup Yemekleri
Genel Müdür İlker Şen, "Dostluk ve paylaşma zamanı olan Ramazan ayında, bu coşkuyu sevdikleriyle, çalışanlarıyla ya da iş arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen gruplar için ayrıca kişi başı 500.-TL+ KDV’den başlayan çok özel iftar menüleri hazırladık. Otelimizin şık ve konforlu salonlarında gerçekleştirilecek iftar yemeklerine, dilendiğinde canlı fasıl müziği de eşlik edecek. 10 kişiden 200 kişiye kadar olan özel iftar davetleri için 488 14 09 ya da 488 14 22 numaralı telefonlardan bize ulaşabilinecek" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir turizmde sıçrama yaşaması gereken bir dönemde

Gençlere anlamlı 19 Mayıs Hediyesi

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Arşiv