MSC Cruises ile bayram keyfi

  • 0
  • 779
Yazı Boyutu:

MSC Cruises, Kurban Bayramı’ndaİstanbul ve İzmir çıkışlı turlarıyla keyifli tatiller vaad ediyor.  2005 yılından buyana Arkas Holding ortaklığıyla Turkiye’de faaliyet gösteren Avrupa’nın enbüyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises’un İstanbul ve İzmir çıkışlı Ege-Adriyatikturunu gerçekleştiren MSC Divina gemisi ve İstanbul çıkışlı Karadeniz turunugerçekleştiren MSC Musica  gemisi KurbanBayramı’nda tatilcilere tek seferde birden fazla ülkeyi görerek dolu dolu birtatil geçirme fırsatı sunuyor.

MSCDivina 15 Ekim İzmir, 16 Ekim İstanbul hareketli Ege Adriyatik turundaDubrovnik (Hırvatistan) - Venedik (İtalya)- Bari (İtalya) - Katakalon(Yunanistan) rotasını izledikten sonraİzmir ve İstanbul’a donerek yolcularını bırakacak.

 16 Ekimİstanbul çıkışlı MSC Musica ise yolcularını Yalta (Ukrayna), Odessa (Ukrayna),Köstence (Romanya), Gythion (Yunanistan), Venedik (İtalya)’e götürecek. Ziyaretedilen

şehirlerincezbediciliğinin yanında ceşitli restoranları, havuzları, SPA’sı, barları ile 5yıldızlı hizmetler bu dev gemilerde misafirlere sunuluyor. Gemide hem büyüklerhem çocuklar icin sınırsız eğlence olanakları bulunuyor. 4D sinema, F1simulatoru, Golden Jazz Bar, La Luna Piyano Bar, minikler icin ‘Şirinler’temalı oyun alanı bunlardan sadece bir kaçı. 1.650 kişilik Pantheon Tiyatrosalonunda her akşam sergilenen muhteşem sahne gösterileri yolcuların gemi seyrisırasında geçirdiği zamana büyük keyif katıyor.

Herhafta yaklaşık 300 Türk yolcu taşıyan dev gemide, Türk yolcuların kendilerinievinde hissetmeleri icin Türk rehber, kahve barlarında Türk kahvesi, alakartrestoranda Türk

kahvaltısıservisi yapılırken oyun alanlarından tavla ve okey takımları teminedilebiliyor. MSC gemilerinin vazgeçilmezi, ayrıcalıklı konsepti MSC YachtClub, MSC Divina’da da

yolcularınaayrıcalıklar sunuyor. MSC Divina’da; 1.751 kabin, 7 restoran, 20 bar ve yolcu

salonu,4 yüzme havuzu, casino, spor salonu, bowling alanı ve 1.700 metrekarelik MSCAurea Spa’nın bulunduğu 30 bin metrekarelik ortak kullanım alanı bulunuyor. MSCCruises gemilerinde tatil 2 yetişkin ile birlikte seyahat eden 18 yaş altıçocuklar icin ücretsiz (liman vergileri haric).

AyrıcaMSC Club Card sahiplerine yüzde 20’ye varan, 65 yaş üzeri, gençlik, tek kişi,aile ve balayı çiftlerine farklı avantajlar ve indirimler sunuluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv