Mücevherde muhteşem yeni yıl fırsatları

Bayraklı Tekepkule Kongre Merkezi’ndeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri kapsamında Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri başlıyor.

  • 0
  • 421
Mücevherde muhteşem yeni yıl fırsatları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

21/12/2018
Bayraklı Tekepkule Kongre Merkezi’ndeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri kapsamında Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri başlıyor. Yüzde 70’e varan indirimlerle ziyaretçileri mutlu etmeyi hedefleyen kuyumcuların kampanyası 30 Aralık akşam saatlerine kadar sürecek. Yıl sonu fırsatlarının çok sayıda mücevher tutkununu mutlu ettiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, fırsat günlerine 10 seçkin kuyumcunun katıldığını söyledi.

YILIN FIRSATI!
Geçtiğimiz hafta Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde açılan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyon kapsamında Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri 22 Aralık’ta başlayacak. Kuyumcular özel koleksiyonları ciddi indirimlerle mücevher severlere sunacaklar. Yılın mücevher fırsatlarının kendilerini de heyecanlandırdığını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “ Türkiye’nin farklı yerlerinde firmalar bu kampanyayı tek tek çadırda gerçekleştiriyor. İzmir’de yaklaşık 10 kuyumcumuzla yıllardır gerçekleştiriyoruz. Ciddi bir memnuniyet olduğu için talep görüyor. 9 günlük fırsat günleri katılımcılarımızı da ziyaretçilerimizi de memnun edecek”dedi.

Göz kamaştıran mücevherler makul fiyatlara
SOUVENIR Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri için hazırlıklar son aşamasına geldi. Yoğun bir ilgi görecek olan kuyumcular Fırsat günleri için özel olarak hazırlandı. Katılımcı kuyumcular mağazalarında sattıkları fiyatın çok daha altında fiyatlarla satışlara başlayacaklar. Yüzde 70’e varan indirimlerin yaşanacağı belirtilen organizasyon için sayılı saatler kaldı. Stand vitrinlerinde göz kamaştıran her çeşit muhtelif ayarda Altın takı, Elmas, Pırlanta ürünler, Tek taş yüzükler, Setler, Kolyeler, Bilezikler, Küpeler, İncili ürünler, Yakut, Safir, Yeşim gibi değerli taşlı takılardaki büyük indirim vatandaşlara cazip alışverişin kapılarını aralayacak.

Aynı çatı altında
Bir hafta kadar önce açılan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Stantlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı. Birbirinden güzel hediyeliklerin tanıtımları ve farklı oranlardaki indirimlerle satışları sürüyor. Kültürpark Basmane Kapısından Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’ne vatandaşları ücretsiz olarak taşıyan servisler ziyaretçilere kolaylık sağlıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv