Münir Nurettin’in eserleri Bornova’da yankılanacak

  • 0
  • 1.856
Yazı Boyutu:

Türk Sanat Müziği’nin ünlü bestekarı Münir Nurettin Selçuk’un eşsiz eserleri, Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu ve Zekai Tunca’nın sesinden Bornova’da yaşam bulacak
 
Bornova Belediyesi, Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi, eşsiz bestelerin sahibi Münir Nurettin Selçuk’u, yine Türk Sanat Müziği’nin eskimeyen sesi Zekai Tunca’nın solist olarak katılacağı konser ile anıyor. Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun da yeralacağı konser Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde 28 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da yapılacak. Bornova Belediyesi’nin bir sanat hizmeti olarak ücretsiz izlenebilecek konser iki bölümden oluşacak. İlk bölümde Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahneye çıkarken ikinci bölümde ise Zekai Tunca izleyicilerle buluşacak.
 
Tüm İzmirlileri Münir Nurettin Selçuk’u Anma Konseri’ne davet eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Türk sanat müziğinin eşsiz besteleriyle eşsiz bir sesi buluşturuyoruz. Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosu’nun da sahneye çıkacağı bu ücretsiz konserimize tüm yurttaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv