Murat Dalkılıç Bayraklı'ya geliyor

  • 0
  • 1.092
Murat Dalkılıç Bayraklı'ya geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Eylül DünyaBarış günü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç Bayraklı, SmyrnaMeydanı'nda konser verecek. Festival havasında yaşanacak geceye tüm vatandaşlarücretsiz olarak katılabilecek.

 

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç 1 Eylül’deBayraklı’da hayranlarıyla buluşacak. Dünya Barış günü etkinlikleri çerçevesindesahne alacak olan ünlü popçu, sevilen şarkılarını İzmirliler için söyleyecek.7'den 70'e herkesin davetli olduğu ve şölen havasında gerçekleştirilecekkonsere katılım ise, ücretsiz olacak. Her alanda yapılan çalışmaların Bayraklıve bu bölge halkına layık olduğunu vurgulayan Bayraklı Belediye başkanı hasanKarabağ, Sağlıktan spora, kültür-sanattan sosyal etkinliklere kadar tümalanlarda hizmet ettiklerini belirterek, savaştan uzak, barışın egemen olduğuyersiz kavgaların savaşların yaşanmadığı, insanların hırs uğruna katledilmediğibir dünya temennisinde bulundu.

 

Karabağ, "Bayraklı halkı için kültürel ve sosyalfaaliyetlerimizi de sürdüreceğiz. Dünyada dostluk , kardeşlik ve barışınsürmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ulu önder Mustafa KemalAtatürk’ün dediği gibi Yurtta barış dünyada barış için 1 Eylül Pazartesi günüherkesi Smyrna Meydanı'nda gerçekleşecek Murat Dalkılıç konserine bekliyoruz ”diye kaydetti. Smyrna Meydanı'ndaki alanda gerçekleştirilecek konser 1 EylülPazartesi günü saat 21.00’da başlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv