Mustafa Koç hayatını kaybetti

  • 0
  • 490
Mustafa Koç hayatını kaybetti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Mustafa Koç, bugün yaptığı spor sırasında kalp krizi geçirdi. Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve 40 dakikalık ''hayata döndürme çalışmaları''na cevap vermeyince bu kez özel bir helikopter ile Koç Holding ailesinin sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ama acı haber; Koç'un vefatı öğlen saatlerinde geldi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz yıl Mart ayında sahibi oldukları İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuştu. Başarılı bir ameliyat geçiren Mustafa Koç, midesinin büyük bir bölümünü aldırmıştı. Ameliyattan iki gün sonra taburcu edilerek normal hayatına dönen ve 4 ay gibi kısa sürede 40 kilo veren Mustafa Koç, bu gün sabah spor yaparken kalp krizi geçirdi. Evinin yakınındaki Beykoz Devlet Hastanesi'ne, ardından ardından sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Koç, tüm müdahalelere rağmen urtarılamadı ve hayata veda etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesi 24 Ocak Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv