Mutlu, ayakları yerde olan çocuklar istiyoruz

  • 0
  • 1.521
Yazı Boyutu:

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi'nin ilköğretim ve lise eğitimi veren markası Yönder Okulları İzmir'deki ilk şubesini Bornova Işıkkent'te açacak. 2013- 2014 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek olan Yönder Okulları'nda modern bir bina, teknolojik donanımlı derslikler, fen, İngilizce, matematik ve teknoloji laboratuarları, müzik ve sanat atölyeleri, spor alanları, bilim merkezleri, uzay gözlem evi, buz pateni de bulunacak. Türkçe ve İngilizcenin yanı sıra İspanyolca eğitimi de verecek Yönder Okulları, toplam 7 bin 200 metrekare kapalı ve 2 bin 100 metrekare açık alana sahip okul binasında öğrencilere kaliteli ve keyifli öğrenme ortamları sunmayı amaçlıyor. Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Dökmen, “‘Mutlu ayakları yerde olan çocuk yetiştirmek istiyoruz. İzmir'deki bu okul Türkiye'deki ikinci şubemiz olacak. Üçüncü şubeyi de Bursa'ya açacağız” dedi.
 
Okulda 24 kişik kontenjana sahip sınıflarda toplam 636 öğrenci eğitim alacağını belirten Prof. Dr. Dökmen, okul hakkında bilgiler verdi. Bursluluk sınavında başarılı olan veya özel durumda olan çocukların yüzde 8'ine de burs imkanı sağlanacağını belirten Dökmen, farklılığı ve özgünlüğü ile eğitim dünyasının yönderi ve önderi olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Bornova, Karşıyaka ve Sahilevleri'nde açılan Küçük Şeyler Anaokulları ile İzmirli ailelere kaliteli ve farklı bir seçenek sunduklarını ifade eden Dökmen, "2006 yılında yola çıkan Küçük Şeyler Anaokulu bugün 31 okula ulaştı. Bu yılın eylül ayında bu sayı 17 ilde 32 okula çıkacak. Ben de anaokulunun bu kadar hızlı gelişeceğini ummuyordum. Küçük şeyler levhasını nerede görürseniz, orada işler yolunda gidiyor demektir. Öğle yemeğinde tüm şubeler aynı şeyi yiyor. İzmir Karşıyaka'da ne program varsa tüm illere o program gönderiliyor. Yemekten eğitime kadar her şey de bir standart var. Okullarımızda eğitim alan öğrencilerimizin ailelerinden de çok iyi geriş dönüşler alıyoruz. Biz bildiğimiz işi yapıyoruz ve yıllarca anlattıklarımızı bu okullarımızda uyguluyoruz. Küçük Şeyler anaokulu bu noktada bizim için bir vitrin. Yönder Okullarında da çocuklarımızın öz bakım ve sosyalleşmesini sağlayacağız. Mutlu ayakları yerde olan çocuk yetiştirmek istiyoruz. İzmir'deki bu okul Türkiye'deki ikinci şubemiz olacak. Üçüncü şubeyi de Bursa'ya açacağız" dedi.
Dökmen, farklılığı ve özgünlüğü ile eğitim dünyasının Yönder’i ve önderi olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Bornova, Karşıyaka ve Sahilevleri'nde açılan Küçük Şeyler Anaokulları ile İzmirli ailelere kaliteli ve farklı bir seçenek sunduklarını hatırlatan Dökmen, şöyle devam etti:

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Arşiv