Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.

İzmir Şehir Hastanesi’nde Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.

  • 0
  • 754
Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tekrarlayan burun kanaması nedeniyle İzmir Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği’ne başvuran 19 yaşındaki hasta Kenan Can Sargın’a yapılan tetkikler sonucu nadir görülen burun içi sinüs tümörü tanısı konuldu.

Çok nadir görülen bir tümör olan komplike burun içi sinüs tümörü (Juvenil Nazofarengeal Anjiofibrom) Kulak Burun Boğaz Kliniği Eğitim Görevlisi Op. Dr. Fatih Yılmaz, Doç. Dr. Abdulhalim Aysel ve Op. Dr. Utku Kubilay tarafından Endoskopik yöntem kullanılarak burun içinden tek parça halinde başarı ile çıkarıldı. İzmir Şehir Hastanesi’nde ilk defa yapılan bu ameliyat öncesi Girişimsel Radyoloji Doktoru Prof. Dr. Ümit Belet ve ekibi tarafından Embolizasyon işlemi uygulayarak hastadaki kanama gibi komplikasyonları en aza indirmiş, ameliyatın başarılı geçmesinde ve hastanın sağlığına kavuşmasında önemli bir rol oynamıştır.

Son teknolojik altyapı ile donatılmış ameliyathaneleri ve deneyimli kadrosu sayesinde yenilikçi işlemleri ve cerrahi girişimleri başarı ile gerçekleştirebilen İzmir Şehir Hastanesi, alanında öncü bir sağlık kurumu olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Yaz Gecesi’ne hazır mısınız?

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

Arşiv