Narlıdere 19 Mayıs’ı kutladı

  • 0
  • 637
Yazı Boyutu:

Narlıdere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını, Demokrasi meydanında düzenlediği tören ile kutladı. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Asker Güneş, partililer, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernekler ile vatandaşlar katıldı.
 
Demokrasi Meydanında Atatürk anıtına çelenk koyan Başkan Abdül Batur, tören şeref defterine Narlıdere halkı adına şu satırları yazdı.
“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 19 19’da Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Savaşı ruhunu ateşlendiği gün işte bugündür. 94 yıl sonra bugün bu alanda bulunan Atatürk sevdalıları ile birlikte hepimizin  gençlerimizi bu özel günde, Atatürk'ün bıraktığı emanete sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ulu önder Atatürk'ün dediği gibi, gençlerine değer veren, onları hak ettikleri gibi en iyi şekilde yetiştiren ve yarınlara hazırlayan uluslar geleceklerine güvenle bakabilirler.
 
 Türk Ulusunu arkasına alarak tüm Dünya Uluslarına karşı gerçekleştirdiği büyük ve onurlu mücadeleden başarıyla çıkan Ulu Önder Atatürk’ün, "En büyük eserimdir" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni, inanıp güvendiği Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk Gençliğinin de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ata'sının emanetine sahip çıkacağına inancımız tamdır.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Türk Milletinin bir arada gerçekleştirdikleri kurtuluş mücadelesi, Türkiye Cumhuriyeti yaşadıkça asla unutulmayacaktır. Gençlerimiz yollarına, geçmişten devraldıkları bilgi ve deneyim ve kendilerine bırakılan emaneti büyük bir onurla gelecek kuşaklara taşıyacaklardır.
 
Bu düşüncelerle Ulusal bağımsızlığımız,  demokratik, laik bir Türkiye Cumhuriyeti için canlarını bu uğurda feda eden büyük Önder Atatürk, silah arkadaşları, Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv