Narlıdere Belediyesi terörü Lanetledi

  • 0
  • 612
Narlıdere Belediyesi terörü Lanetledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye binası önünde Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınamak ve kaybedilen canları anmak için bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamaya Narlıdere Belediye Başkan Abdül Batur, CHP PM üyesi Gülizar Biçer, CHP İzmir yönetim kurulu üyeleri Utku Gümrükçü ve Ednan Arslan, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Şahin Fırat ve yönetim, Belediye iş sendikası 2.Nolu şube başkanı Ahmet Mutoğlu, Tüm Yerel-Sen 2.nolu şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ve sendika temsilcileri, Narlıdere belediyesi çalışanları, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı.

‘Teröre Lanet’ açıklaması
Ankara’da yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan terör saldırını protesto etmek amacı ile Narlıdere Belediyesi önünde bir basın açıklaması düzenlendi. Narlıdere Belediye Başkanı ve sendikalar adına yazılan, terörü lanetleyen pankartın önünde gerçekleşen açıklamada ilk sözü Tüm yerel-sen 2 nolu şube başkanı Tamer Yiğit Güler aldı.  Güler, Yaşanan terör olayının sorumlusu olarak hükümet haricinde herkesin suçlu olarak gösterilmesinin ve ‘Ya Başkanlık, Ya Kaos’ açıklamaları ile toplumun sindirilmeye çalışıldığını ifade etti. Güler’in ardından söz alan Belediye iş sendikası 2.Nolu şube başkanı Ahmet Mutoğlu ise Ankara’da insanlarımızın hayatını karatan olayının sorumlusu hükümet, emperyalist güçler ve onun uzantısı taşeron terör örgütleridir’ dedi. Mutoğlu “Yaşanan bu acı olaylara karşı bu ülkenin insanları ayağa kalkıp olaylara dur demelidir. Biz gerçekleştireceğimiz eylemlerle bu işin takipçisi olacağız” dedi. 

70’li yıllar Türkiye’si
Ankara’da, 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve 125 vatandaşımızın yaralanmasına yol açan hain terör saldırısını protesto etmek için söz alan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yaşanan olayların akıllara 70’li yılların Türkiye’sini getirdiğini ifade etti.  Batur “ Her gün yaşanan terör olayları, kaybedilen canlar, patlamalar bizlere 70’li yıllar Türkiye’sinin karanlık anılarını canlandırdı. Ard arda yaşanan kötü olaylar toplumda daha kötü bir şeyi ortaya çıkarıyor. Artık yaşananlar çabuk unutulur ve kanıksanır oldu. Asıl tehlikeli durum bu. Terör artık masum insanları hedef seçmeye başladı. İşinden dönen, evine giden insanlarımız, kafe’de oturan gençler. Terör korkudan beslenir. Biz korkmayacağız, hep birlikte el ele vererek sonuna kadar savaşacağız. Bir kez daha kaybettiğimiz terör şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Narlıdere’de konserler iptal
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye önünde gerçekleşen ‘Teröre Lanet’ eyleminde, Narlıdere’de gerçekleşmesi planlanan konser ve etkinliklere ait bir açıklamada bulundu. Batur, “Ülkemizde yaşanan terör olayları ve tarifsiz acı sebebiyle Narlıdere Atatürk Kültür Merkezimizde düzenlenmesi planlanan konserler ileri bir tarihe ertelenmiştir” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv