Narlıdere Belediyesinden 8 Mart sürprizi

  • 0
  • 795
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Narlıdere belediyesi kadın çalışanlarının gününü kutladı ve karanfil dağıttı.
 
Tüm kadınlara karanfil
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 8 Mart mesaisine kadın çalışanların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayarak ve çiçek vererek başladı. Kadınlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Batur ayrıca belediyenin erkek personeline de eşlerine verilmek üzere karanfil dağıttı.
 
 Bu şiddet sona ersin
8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, “Son zamanlarda ülkemizde artan şiddet olaylarına dikkati çekerek “ bu insanlık dışı şiddet olaylarının artık sona ermesini istiyoruz. Adli ve güvenlik birimlerinin gerekli önlemleri alarak daha fazla kadının canının yanmasını engellemesi en büyük temennimiz. Üzerlerinde çok büyük görevler ve yükler bulunan kadınlarımızın etraflarında cereyan eden olumsuz atmosferin bir an önce değiştiği güzel günlerin geleceğine inanıyorum ve tüm kadınlarımız 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
 
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ayrıca belediye çalışanı kadınlara bir sürpriz yaparak,  8 Mart’ı gönüllerince kutlamaları için öğleden sonra izinli olduklarını açıkladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Arşiv