Narlıdere Belediyespor İçin Kritik Hafta

  • 0
  • 768
Yazı Boyutu:

Her şeyden önce centilmenlik ve temiz futbolu amaç edinen Narlıdere Belediyespor futbolcuları, play off’a kalma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Son iki haftaya 4.üncü sırada ve 29 puan ile giren Narlıdere belediyespor, mutlak galibiyetler alarak  başarı ile sezonu tamamlamak istiyor.
 
Süper amatör kümede temsilcimiz Narlıdere belediye spor, yeni sezon transferleri olan Konyaspor’dan Erdem Yalçın, Altınordu’dan Ali Kander, Onur Yavan, İzmirspordan Gökay Ateşler, Atillaspor’dan Burak Kara, İsmail Işın ve Karşıyaka spor’dan gol kralı Yasin’in katılımı ile daha da güçlenen Narlıdere Belediyespor, şampiyonluk yolunda ilerliyor
 
Narlıdere Belediyespor teknik direktörü Alpaslan Karaca “Kritik bir haftaya giriyoruz. En yakın rakibimiz ile aramızda 3 puan fark var. Başarılı bir grafik çizen genç futbolcu kadromuzla önümüzdeki zor haftaları galibiyetle taçlandırmayı amaçlıyoruz. Durumuz kritik biliyoruz ama imkânsız değil matematiksel olarak galibiyet şansımız var. Rakibimizin önceki haftalardaki oyun grafiği bizi daha da cesaretlendiriyor. 4 puan alıp ilk 3 arasına girmek tek hedefimiz” dedi.
 
Narlıdere Belediyespor kritik haftaya girerken antrenman çalışmalarına daha da hız verdi. Kritik hafta öncesi takımın durumu ile ilgili konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur  “Narlıdere Belediyespor’un gösterdiği centilmen bir takım imajını devam ettirdiği için futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Lig’in bitmesine 2 hafta kala var güçleri ile mücadele ederek, hak ettikleri galibiyetlere ulaşmalarını istiyorum. Sahalarda Narlıdere’ye yakışır bir şekilde temsil ettikleri içinde teşekkür ediyorum dedi. İhtiyacı olan şampiyonluk coşkusunu yaşatacağınıza gönülden inanıyorum. Temiz ve güzel futbol her şeyden önce gelir fakat bu yıl bizi gururlandırmanızı istiyorum’’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv