Narlıdere tek yürek

Narlıdere’de, depremzede vatandaşlarımız için yardım seferberliği sürüyor. İlçeden şu ana kadar 9 tır ve 3 kamyonet dolusu malzeme depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı

  • 0
  • 225
Narlıdere tek yürek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere’de gönüllülerin katılımıyla sürdürülen yardım seferberliği son hızla devam ediyor. Narlıdere Belediyesi ve Kaymakamlık iş birliğiyle Narlıdere Belediyesi AKM’de toplanan yardımlar önce Fuar İzmir’e ve Buca’daki Afet Koordinasyon Merkezi’ne, oradan da deprem bölgesine gönderiliyor. İlçede şu ana kadar toplanan 9 tır ve 3 kamyonet dolusu malzeme depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere koordinasyon bölgelerine sevk edildi. Yardım çalışmalarına Narlıdereli esnaflar da malzeme ve araç desteği sağlamayı sürdürüyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, muhtarlıklara ulaşarak da yardımlarını iletebiliyor.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, tüm Türkiye gibi Narlıdere’nin de deprem bölgesi için tek yürek olduğunu ifade ederek, “Enkaz altında kalan afetzede vatandaşlarımız için hala umudumuzu koruyoruz. Önceliğimiz hala insanlarımızın bir an önce enkaz alanlarından sağ salim çıkarılması” dedi. Depremzede vatandaşlar için yardım toplamaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Engin, “Kötü haberi aldıktan sonra kısa sürede organize olduk. İlçemizde toplanan insani yardım malzemelerini toplanma merkezimizden el birliğiyle deprem bölgesine ulaştırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Dayanışma içinde depremzede vatandaşlarımız için birlik olan halkımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Deprem bölgesine Narlıdere’den yardım yapmak isteyenler, 0232 239 73 00 ve 0232 238 30 01 - (1600) numaraları telefonda bilgi alabiliyor ve yardım malzemelerini Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne teslim edebiliyor. Bölgeye gönderilecek yardım malzemeleri noktasında en çok su ve gıda ürünlerine, hijyenik malzemelere ve ısıtıcı ve battaniye gibi depremzede vatandaşları soğuktan koruyacak ürünlere ihtiyaç duyuluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv