Narlıdere Tiyatro festivali devam ediyor

  • 0
  • 698
Yazı Boyutu:

Narlıdere Tiyatro festivali devam ediyor 11 Nisan Çarşamba günü .(bu gün) saat:20.00’da  Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde Sunay Akın “Söz Gösterisi” adlı tek kişilik oyunu ile sevenlerini karşılamaya hazırlanıyor.
 
Geçmiş ile bugün arasına yolculuk
Sunay Akın yaşama bambaşka bir pencereden de bakılacağının altını çizdiği gösterisinde bakmakla görmenin farkını ortaya koyuyor, izleyenleri geçmiş ile bugün arasında kurduğu köprüde gezdiren, tarihin sırlarını paylasan Akın, bize ait gerçek değerleri hatırlatıyor her öyküsünde. İzleyenler akıllarındaki kapıları gülümseme anahtarıyla açıyor.
 
“Küçük Şeyler” hem bilgilendirecek, hem eğlendirecek
Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde 12 Nisan Perşembe günü saat:20.00’da Prof. Dr. Üstün Dökmen “Küçük Şeyler” adlı tek kişilik interaktif gösterisi ile Narlıdereliler ile bir araya gelecek. Prof Dr. Üstün Dökmen akademik bilgilerini ve gözlemlerini paylaşacağı parodiler ile zenginleştirilmiş gösterisinde bilgilenmenin aslında eğlenceli bir süreç olabileceğini göstermeyi amaçlıyor
 
Cemal Süreya şöleni
18 Nisan Çarşamba günü Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde saat:20.00’da “Üstü kalsın” seyircisine gerçek bir şiir şöleni sunacak. Üstü Kalsın, tiyatrogerçek tarafından sahnelenen, Cemal Süreya’nın şiirlerinden ve bazı düzyazı metinlerinden oluşan, müziğin şiirlere eşlik ettiği tek perdelik bir gösteri. Simgeler ve çağrışımlarla düzenlenmiş sahne atmosferinde Hakan Gerçek ve Tilbe Salim şairin büyüleyici şiirlerine hayat veriyor.
 
Festival Programı
11 Nisan Çarşamba günü saat:20.00’da  Sunay Akın “Söz Gösterisi”
12 Nisan Perşembe günü saat:20.00’da Prof. Dr. Üstün Dökmen “Küçük Şeyler”
18 Nisan Çarşamba günü saat:20.00’da Hakan Gerçek ve Tilbe Salim “Üstü kalsın”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv