Narlıdereli kadınlar online eğitimde buluşuyor!

Pandemi sürecinde faaliyetlerine ara veren Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, kadınlara yönelik ‘online’ eğitim programı hazırladı. Her Cumartesi, farklı konularda verilecek olan eğitimler, belediyenin sosyal medya hesaplarından kadınlara ulaşacak.

  • 0
  • 965
Narlıdereli kadınlar online eğitimde buluşuyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Pandemi sürecinde faaliyetlerine ara veren Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, kadınlara yönelik ‘online’ eğitim programı hazırladı. Her Cumartesi, farklı konularda verilecek olan eğitimler, belediyenin sosyal medya hesaplarından kadınlara ulaşacak. Başkan Ali Engin “Virüsten korunurken, eğitimi de ihmal etmiyoruz” dedi.

HER CUMARTESİ 21.00’DE
Her Cumartesi, saat 21.00’de, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak eğitim yayınlarının ilk konusu İklim Değişikliği olacak. TEMA Vakfı Narlıdere Temsilcisi Şaziye Bekdoğdu, iklim değişiklikleri ve alınması gereken önlemleri paylaşacak. Sırasıyla Stres ve Kaygıyla Baş Etme Yolları, Depresyon, Beslenme Alışkanlıkları, Kadına Yönelik Şiddet konusunda da eğitimler verilecek.

“HERKESİ DAVET EDİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Pandemi nedeniyle, yüz yüze pek çok eğitim ve bilgilendirme faaliyetimize ara verdik ancak sosyal medya üzerinden bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm kadınlarımızı, online eğitim programımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv